lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [REL] TSL Hak Pad Mod now available!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-28-2006, 11:23 AM   #121
The Fredster
Lurker
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
Im preaty new to these boards so I hope Im not out of place in asking this. Iv been looking at your mod for a while and I have to say I love it, Iv been playing the X box version for a good time till I found out about the mod group trying to add the content that was left out back into the game. Your mod lets me find all the stuff I never got to grab and just all in all fool around. Would it be possible to add "feats" to the hak pad? so you can get feats that arnt in your class or belong to a differnt charcter? Like the Handmaidens hand to hand stuff? <I>Really hopes Im not bumping this thread </I>Thanks in advance eather way.
The Fredster is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2006, 11:37 AM   #122
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
WELCOME TO THE FORUMS

I use my Hak Pad with Darth333's Where Am I armband and MRDefender's Wrist Console. The Wrist Console (last updated version) can give you whatever feats you want without being this or that class. Feats/Powers I mean.

I use my Hak Pad then choose to go into other mods and then choose the wrist console from MR.

Hope that helps you a bit & have a good day,


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2006, 04:55 PM   #123
Princess Artemis
Junior Member
 
Princess Artemis's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: SoCal
Posts: 350
Just because I have the burning need to say it--ChAiNz, I am in LOVE with your Hak Pad. I edit the storefronts with K-GFF (since I didn't read how to do it with Kotor Tool, might try that) to test out new items I've made...it works really well for mod testing. Having it compatible with the Darth333's Whereami band, MrDefender's Wrist Console, and RedHawke's Mistake Correction band just makes it insanely useful for mod testing, too.

Oh, and of course, cheating like heck.

I have come across a problem with it though--is there a limit to the number of items one can 'buy' from a storefront before the game chokes and crashes? I tried to clear out the Jedi storefront in one go and my game decided to crash when I got about half-way through.


Princess Artemis -- Telosian Archives -- KotOR stuff, including mods.
Princess Artemis is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2006, 03:08 AM   #124
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by The Fredster
Im preaty new to these boards so I hope Im not out of place in asking this. Iv been looking at your mod for a while and I have to say I love it, Iv been playing the X box version for a good time till I found out about the mod group trying to add the content that was left out back into the game. Your mod lets me find all the stuff I never got to grab and just all in all fool around. Would it be possible to add "feats" to the hak pad? so you can get feats that arnt in your class or belong to a differnt charcter?
Welcome to the Forums The Fredster

General Kenobi has the best idea on this

Quote:
I use my Hak Pad with Darth333's Where Am I armband and MRDefender's Wrist Console. The Wrist Console (last updated version) can give you whatever feats you want without being this or that class. Feats/Powers I mean.
I tried not to incorporate functions that there were already mods out there for (why re-invent the wheel?.. hehehe). That's why I wanted the Hak Pad to be compatible with some of the best cheat/utility mods out there. With the inclusion of "activation dialogue" of Darth333's, RedHawke's & mrdefender's mods.. you've pretty much got the motherload of adjustments at your fingertips.

Also, because of the way the compatibilities work, it offers the players the choice of what he/she wants as far as functionality. For those who are tempted too easily to cheat

The Hak Pad's extra functions will only be choosable when you install the addtional mods by Darth333, RedHawke & mrdefender, so you won't have to worry about HUD clutter, or the need to have to 'equip' anything since activation of the mods can take place within the Hak Pad interface. Just be sure to read the readme's of the mods and remember that you must have the other modder's armbands in your inventory (not equipped)... oh, and of course, the Booster Pack v2 of the Hak Pad

Another thing you might want to consider is getting tk102's KotOR Savegame Editor (KSE). This is by far the ultimate cheat/utility/tool a player or modder could ask for.. and it will "for sure" be able to grant anything to anyone.. hehehe

Quote:
Originally Posted by Princess Artemis
Just because I have the burning need to say it--ChAiNz, I am in LOVE with your Hak Pad.
Thank you for the kind comments Princess Artemis Makes modding worth it after reading something like this

Quote:
Originally Posted by Princess Artemis
I have come across a problem with it though--is there a limit to the number of items one can 'buy' from a storefront before the game chokes and crashes? I tried to clear out the Jedi storefront in one go and my game decided to crash when I got about half-way through.
That I'm not sure of since I was always afraid to clean-house with an entire storefront.. hehehe

However I wouldn't doubt it. I placed everything and I mean everything in the storefronts so the game may not react kindly if you happen to try to "buy" certain stunt model varieties of items and what-not.

One thing I forgot to keep in mind is that with TSL, only certain 'special' items are available in certain modules.. (one of the reasons it's extremely hard to get a Dancer Uniform on any planet/area besides Nar Shadaa).. that might be a cause of the problem, or it could be an inventory "overloead" (doubtful, but you never know)...


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2006, 02:32 PM   #125
The Fredster
Lurker
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
Thank you for all your help every one and the warm welcome, Im trying out the mod now. woohoo for super blasters!

I feel stupid as hell asking this but when I try to install I get this
Error! Invalid game folder specified, dialog.tlk file not found! (GEN-7)
I did make a subfolder called override in the KotoR stuff and click it for when I install but thats when that pops up. Help?

Last edited by The Fredster; 08-01-2006 at 02:46 PM.
The Fredster is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2006, 06:46 PM   #126
Princess Artemis
Junior Member
 
Princess Artemis's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: SoCal
Posts: 350
Quote:
Originally Posted by ChAiNz.2da
That I'm not sure of since I was always afraid to clean-house with an entire storefront.. hehehe

However I wouldn't doubt it. I placed everything and I mean everything in the storefronts so the game may not react kindly if you happen to try to "buy" certain stunt model varieties of items and what-not.
I bet that's what it was...I don't remember exactly, but I was at the crystals and there was this weirdo 'door cutting +1' or something crystal--I think I bought that and vaporized my game. I'll just remember to avoid the strange stuff unless I have a save handy


Princess Artemis -- Telosian Archives -- KotOR stuff, including mods.
Princess Artemis is offline   you may: quote & reply,
Old 08-02-2006, 05:33 AM   #127
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Quote:
Originally Posted by The Fredster
I feel stupid as hell asking this but when I try to install I get this
Error! Invalid game folder specified, dialog.tlk file not found! (GEN-7)
I did make a subfolder called override in the KotoR stuff and click it for when I install but thats when that pops up. Help?
The title of the folder browser window where you select installation location reads: "Please select the folder where your game is installed."

I.e. you should not select the override folder, but the folder where your game is located. (The folder that contains the swkotor2.EXE file and the override folder.)

stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 08-02-2006, 12:45 PM   #128
The Fredster
Lurker
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4
I really do need to learn how to read, I cant beleave I overlooked that lol. Sorry about the stupid question but thanks for the fast answer Iv got it now.

And this thing is insanely kewl
The Fredster is offline   you may: quote & reply,
Old 08-09-2006, 04:05 PM   #129
mele2511
Rookie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
please please can you make this mod easy to access on the xbox by making a placable mod to it or something along them lines or if anyone could tell me or give me a script that will allow me to get it in my item list because i realy want this mod but i am crap at modding .... i have tryed and tryed over and over but i just cant work out how to get it in my items .. thanx

Last edited by mele2511; 08-09-2006 at 04:18 PM.
mele2511 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-09-2006, 04:36 PM   #130
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Quote:
Originally Posted by mele2511
please please can you make this mod easy to access on the xbox by making a placable mod to it or something along them lines or if anyone could tell me or give me a script that will allow me to get it in my item list because i realy want this mod but i am crap at modding .... i have tryed and tryed over and over but i just cant work out how to get it in my items .. thanx
How are you getting it to your Xbox in the first place? Is there a way you can use tk102's Savegame Editor to just alter your save then port/ftp it over to your Xbox?

http://www.starwarsknights.com/tools.php


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2006, 07:37 PM   #131
mele2511
Rookie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
i am using ftp to access my xbox ... also problem with the savegame editor is that with the xbox if you add any items it will just kill the save it is the same for some of the other functions ... only way to get the hak pad at the moment would be to put it in a placable or some other way i dont know of but i am not a good modder so i wouldent know how to do that

Edit: ok i tryed to edit the save but as i thought it will just damage the save by adding items also i cant make a mod to put it in a placable because i only have the xbox version and it isnt as easy so is it possible you could make a placable .. thanx

Last edited by RedHawke; 08-11-2006 at 07:53 PM. Reason: Combining double post...
mele2511 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2006, 10:33 PM   #132
Fiestainabox
Junior Member
 
Fiestainabox's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Spawn Camping
Posts: 257
Current Game: Borderlands
most xbox savegame files are incrypted. Most of them use a specific string of data called a "signature" to keep the safe. If you alter the save in anyway, the string changes and the game won't loaded it because its the wrong signature.

If you think kotor's signature's hard, Forza Motorsports are Hard Drive keyed, so you can only use your own save on your own xbox....

Anyway, you'll need XsavSig to resign the Saves, that way, you can play altered saves. you need to follow a specific path to get to it that involves IRC and FTP, but I can Download it for you and email it to you.


HideTheWeapons [K1][TSL]|Last Stand[K1]|Camera Angles[TSL]
Fallout: Less Useless Gifts[Nexus]|Named Wasteland[Nexus]
Fiestainabox is offline   you may: quote & reply,
Old 08-12-2006, 09:11 AM   #133
mele2511
Rookie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
thanx that would be great .... PM Me please.

Sorry, the posting of email addresses is not allowed here. -RH

Last edited by RedHawke; 08-13-2006 at 01:29 AM.
mele2511 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-24-2011, 11:02 AM   #134
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
hehehe.. didn't think I'd be posting many more mods (long since TSL retired) but I happened up on an Add-On I've been holding on for some time now while digging around my archives.

With the success of the USM, I had received a ton of requests for saber console codes, bugs, etc. regarding the USM. Initially the group and I were hestitant about this particular Hak Pad add-on because we really wanted people to experience the USM as it was intended.

Well, after a number of years now (wow) I think it's safe to say that a majority of the player base has experienced enough to choke a bantha. Probably a bit too late.. as many of us have moved on, but better than never I suppose

I don't have any screenies since I no longer have the game installed, but I'm pretty sure this is a working mod (was in my FINALS folder).

Despite the bile building up, I installed TSL to test and everything seems to be working. Screenies index can be found here. Large 1920x1080 pics, be warned. (there's a TON):

Click for USM Hak Pad Screenies

If you run in to any problems, lease let me know ASAP and I'll see what I can do to fix thing

Hak Pad - USM Shop add-on

Quote:
This will add a USM Saber Shop dialogue node in the Storefronts section.

Just drop these files (excluding the .nss source) into your override folder, or wherever you have the Hak Pad installed.


********************

You MUST have the USM, Original HakPad AND the Booster Pack v2 installed as the dialogue included in here uses them as a base.

********************

USM: http://knightsoftheoldrepublic.filef...aber_Mod;73530
HakPad: http://knightsoftheoldrepublic.filef..._Hak_Pad;66316
Booster V2: http://knightsoftheoldrepublic.filef...ter_Pack;66352

or grab the mods from my site: http://www.jumpstationz.com


---------------------------------------

The shop includes only the sabers, not the individual crystals, to avoid saber creation (null-nade) problems some may have encountered.

---------------------------------------


This also includes the Train Handmaiden as a Guardian & the Darth333's Wherami Band fix.
Download links are in the first post of this thread and here. Click link below.


** Download USM Saber Shop Hak Pad add-on **


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |

Last edited by ChAiNz.2da; 04-24-2011 at 06:52 PM.
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > [REL] TSL Hak Pad Mod now available!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.