lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Changing Critical Threat Range and Multipliers?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-04-2011, 05:37 PM   #1
Al_Ciao
Rookie
 
Join Date: Jul 2011
Location: Tennessee
Posts: 113
Current Game: SWTOR, Skyrim
Changing Critical Threat Range and Multipliers?

Quote:
Originally Posted by Achilles
Actually, you can have multiple nodes and it will increase the critical threat range. In other words, just enter this...

ChanceAppear [BYTE] =100
CostTable [BYTE] =1
CostValue [WORD] =0
Param1 [BYTE] =255
Param1Value [BYTE] =0
PropertyName [WORD] =28
Subtype [WORD] =0

...multiple times.

You do not have to edit baseitems.2da to make the change. Remember: if you edit baseitems, you modify the critical threat range for all instances of that particular weapon, even those used by your enemies.
I found this, and followed the instructions to increase critical threat range for three weapons I had made, but it wasn't changed when I tested it by opening up TSL and looking at the items.

Were these directions only valid for KotOR? Is there an easier way to do this than by using GFF? (I've used Kotor Tool for every thing else in the item edits.)

Also, is there a way to edit critical hit multipliers without altering baseitems.2da? (This alters the critmult for every weapon of that type in the game.)

Thanks.
Al_Ciao is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2011, 02:08 AM   #2
Dark_Ansem
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 272
I believe not. baseitems 2.da I think is the only way.

Dark_Ansem is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2011, 05:45 PM   #3
Al_Ciao
Rookie
 
Join Date: Jul 2011
Location: Tennessee
Posts: 113
Current Game: SWTOR, Skyrim
Nevermind, I figured out my mistake. It does indeed work for critical threat range.

As you said, however, there doesn't seem to be a way to edit the critical damage multiplier without changing for all weapons of the baseitem.
Al_Ciao is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Changing Critical Threat Range and Multipliers?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.