lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [help] Slight problem with my KotOR I
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-23-2011, 10:40 PM   #1
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
[help] Slight problem with my KotOR I

Hello, all as you could probaly see by my title, I have a slight problem with my KotOR I, but.

First of, I don't know if this is the right forum for this, if not, I apologise and hope a moderator will be kind enough to move it to the appropriate forum.

Anyway, Bastila's mother and Mission's brother won't spawn for me, even though I am far enough in the story with them.

The way I see it, this could be because of multiple reasons, 3 at the top of my head.

I) It is because I kept installing/adding new mods, even though I still kept playing my current savegame.

II) It is because I was so far in the storylines, even though I never even left Dantooine, and I am just a Jedi for atleast 1 hour or so.

III) One or mutliple of my installed Mods are conflicting without me knowing, causing a bug because of wich they won't spawn.

Does anyone else have/had this problem? if so, how did you fix it, ir did you have to restart from scratch?

The Mods I have are:
Show spoiler


Thanks in advance,

your friendly neightbourhood Shadow,

Shadow0
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2011, 11:05 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
I would usually think that this is a mod problem, but then you mention this:
Quote:
Originally Posted by shadow0 View Post
II) It is because I was so far in the storylines, even though I never even left Dantooine, and I am just a Jedi for atleast 1 hour or so.
How did you manage to advance the storyline and/or dialogs with your party NPCs without leaving Dantooine?


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 06:28 AM   #3
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
Honestly?

I hav no idea, I myself was like:

O.O wut? when Carth became rambling about me bieng a Neophyte Padawan send on this mission, without a master, while I was doing my final Jedi trial.

So I guess I should start over xD?
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 02:29 PM   #4
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Actually, I've reached that point with him while I was still on Dantooine.

Maybe you haven't advanced far enough in Bastila's and Mission's respective dialogs to cause the characters to spawn. The conversations are the determining factor; not the main plot.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 04:44 PM   #5
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
I see,

My Quest Log holds the one for meeting Helena, but Bastila self is still on the quest where she rambles about having blindfaith in the Council and things like that, that this mission might be a stepping stone for her to Knighthood and whatnot :P
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-24-2011, 04:55 PM   #6
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
But you've never actually met Helena, right?


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2011, 02:36 AM   #7
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
Nope, she doesn't spawn.

Anyway I think you're right about it bieng a story problem, I restarted my game, removed some mods etcetc and did Kashyyyk first, now after Kashyyyk I advanced again to the point to meet Helena, and I went to Tatooine and ho and behold, again no Helena.

So I was thinking, what if I do Manaan first, and then go to Tatooine, or does the Leviathat pick us up after the second world xD?

and I want to thank you for putting up with me <3
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2011, 03:26 AM   #8
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
I'm guessing that you should get rid of the The After Ending Mod before you start over.

It is more than likely that this what is screwing up your timeline.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2011, 07:01 AM   #9
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
Okies! will try that ^^
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2011, 05:06 PM   #10
shadow0
Rookie
 
Join Date: Feb 2008
Location: The Kingdom of the Netherlands
Posts: 23
Current Game: SWEaW & SWkotOR.
Well, I deleted the After Ending Mod (along with some other, minor Mods) and now it works like a sunshine!

Thanks Q, have my Huggles ! and take my soul :P!
shadow0 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > [help] Slight problem with my KotOR I

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:20 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.