lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Geforce 3 problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-06-2001, 10:21 PM   #1
SchnozBott
 
SchnozBott's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1
Unhappy Geforce 3 problems

i recently installed xwa on my new comp, an athlon 1.4ghz, with a geforce3 card. I've gotten some graphics glitches though. The virtual cockpit of the corellian trans seems to twitch in places, and the HUD text looks wrong, can anyone help me? i've patched xwa to 2.02 and i'm running 12.41 nvidia drivers (most stable driver version)


SchnozBott : The operation behind the brains.
SchnozBott is offline   you may: quote & reply,
Old 12-16-2001, 12:57 PM   #2
CaptainRAVE
Jedi Rave
 
CaptainRAVE's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 4,272
I have exactly the same system as you. Maybe you should try the newest Nvidia patch which solved all my graphics problems in every game


The force will betray you to me.
CaptainRAVE is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > XWA General > Geforce 3 problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:03 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.