lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Luke vs Vader Launcher
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-29-2011, 03:49 PM   #1
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Luke vs Vader Launcher

After a request, ive created a launcher. Luke SkyWalker vs darth vader. It was done quickley but enjoy.

http://www.mediafire.com/?xptou4y8py9nd7w
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 10:05 AM   #2
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
How do i move the thread to upper emporium?

Moderator note [12-06-2011 03:23 PM]

moved


Last edited by ChAiNz.2da; 12-06-2011 at 03:23 PM.
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 01:51 PM   #3
LDR
Your Death Angel
 
LDR's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Malachor V
Posts: 1,142
Current Game: Halo: Master Chief Collection
Helpful! Roleplayer Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member 
Pictures:

The Launcher:
Show spoiler


The Loader:
Show spoiler


Judge it for yourselves!



Forgive, but never forget. No amount of DLC can take back lying to your fan base. Trust is earned, not downloaded.



My Mods
Current Mod Thread
LDR is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 01:53 PM   #4
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
I thought i did an okay job, thanks for posting screenies.
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 01:57 PM   #5
LDR
Your Death Angel
 
LDR's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Malachor V
Posts: 1,142
Current Game: Halo: Master Chief Collection
Helpful! Roleplayer Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member 
Mhm. Just saying, maybe you should take the screenies by yourself?

Hit the Prt Scr Key (the button directly to the right of Scroll Lock), go into GIMP, hit "New", set pixels to 1000 by 1000, hit paste, then crop it out, save to "My Pictures" folder (or whatever you save them in), upload to a PUBLIC picture album on your profile. Then go to it, copy the BB Code, then paste it onto here. Finally, wrap HIDDEN tags around it.

Ah, hope this finally helps you getting the Print Screen key working!



Forgive, but never forget. No amount of DLC can take back lying to your fan base. Trust is earned, not downloaded.



My Mods
Current Mod Thread
LDR is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 02:00 PM   #6
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
First i might use fraps for it. Second hehe, i dont have a scroll lock!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 02:08 PM   #7
LDR
Your Death Angel
 
LDR's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Malachor V
Posts: 1,142
Current Game: Halo: Master Chief Collection
Helpful! Roleplayer Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member 
Quote:
Originally Posted by DarthJango/Weasley View Post
BLAH BLAH BLAH ... hehe, i dont have a scroll lock! ... BLAH BLAH BLAH
...

Take a picture of your keyboard with your camera/phone/whatever, and then upload it to an album. I will figure out where that print screen is.



Forgive, but never forget. No amount of DLC can take back lying to your fan base. Trust is earned, not downloaded.



My Mods
Current Mod Thread
LDR is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 02:17 PM   #8
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
2 be honest LDR ill proboly use fraps because its the best option. Thanks for your help though!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 06:47 PM   #9
Canderis
Mercenary
 
Canderis's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Unknown
Posts: 2,514
Current Game: Skyrim
Veteran Modder Helpful! 
Fraps only works in the game. It won't take pics of the launcher. And the prtscr key is the best option as fraps can lag your game.




Canderis is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2011, 09:34 PM   #10
Disturbed205
Rookie
 
Disturbed205's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Knoxville, TN
Posts: 41
Current Game: The Elder Scrolls V
On Windows 7, Fraps can take screenshots of your desktop due to Windows aero, I believe.
Disturbed205 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2011, 12:27 PM   #11
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Ill take all of this into considiration
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-05-2011, 04:56 PM   #12
Scorge
Jedi Protector
 
Scorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: My Flagship.
Posts: 570
Current Game: SWTOR
Alderaan News Holopics contributor 
Quote:
Originally Posted by DarthJango/Weasley View Post
How do i move the thread to upper emporium?
Ask a moderator.


Formally MrObiWan

If you need help with textures on any KotOR/TSL mod, feel free to contact me.







Scorge is offline   you may: quote & reply,
Old 12-06-2011, 03:16 PM   #13
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
ok, eill do sometime
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2011, 07:06 AM   #14
JebusJM
Rookie
 
JebusJM's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: In a galaxy, far, far away.
Posts: 179
Current Game: Garry's Mod
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by DarthJango/Weasley View Post
i dont have a scroll lock!
Best post. Ever.

The launcher is medicore, fans might like.


Current work in progress: The Tale of Jebord Esio
JebusJM is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2011, 01:10 PM   #15
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
THANKS. (sarcasm to your left)
Andyway, i slapped it in a few mins becasue i saw a request and well, i was bored. So toodlepip, im very busy!
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2011, 05:48 PM   #16
Phildevil
Junior Member
 
Phildevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Québec, Canada
Posts: 457
Actually, it does look good to me. The only thing I'd change is the red characters.
Phildevil is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2011, 06:11 PM   #17
JebusJM
Rookie
 
JebusJM's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: In a galaxy, far, far away.
Posts: 179
Current Game: Garry's Mod
Helpful! 
Quote:
Originally Posted by DarthJango/Weasley View Post
THANKS. (sarcasm to your left)
Andyway, i slapped it in a few mins becasue i saw a request and well, i was bored. So toodlepip, im very busy!
Quote:
Originally Posted by JebusJM View Post
The launcher is medicore, fans might like.
It was actually a compliment for what the launcher really is. No need to throw sarcasm at me.


Current work in progress: The Tale of Jebord Esio
JebusJM is offline   you may: quote & reply,
Old 12-07-2011, 11:06 PM   #18
Phildevil
Junior Member
 
Phildevil's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Québec, Canada
Posts: 457
Uh, sorry, my english's not perfect and I don't know what mediCore means. I tought it was a typo for mediOCre, and I think DJ/W also tought that :P
Phildevil is offline   you may: quote & reply,
Old 12-08-2011, 01:51 PM   #19
UltimateHK47
Forumite
 
UltimateHK47's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: In a Galaxy, far far away...
Posts: 500
Current Game: Kotor 1
Yes, im so sorry Jebus. I know Mediocre means not very good, average. So was it a typo. Again, im sorry. I have ahbbit with typo's so i assumed you didn't like it, thus me being sarcastic. Im really sorry (ive said it 3 timed ) too late to say thanks for the compliment?

Oh, Red characters willgo if nessasery. Just you need k1 somewhere!/K2

Last edited by UltimateHK47; 12-08-2011 at 02:42 PM.
UltimateHK47 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Luke vs Vader Launcher

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:14 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.