lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-20-2011, 02:54 PM   #1
GambitD4
Lurker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Hey i want to know how can i play Star Wars Jedi Knight 2 Jedi outcast on Win 7 . Because When I installed it Im clicking on game icon but it shows me the black window with GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem error. How can I fix it?
GambitD4 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-20-2011, 10:21 PM   #2
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
Try updating your video card drivers.
What are your system specs?


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2011, 10:26 AM   #3
GambitD4
Lurker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
2 gb RAM / 128 mb VCard / 3,3 ghz proccessor
GambitD4 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2011, 11:56 AM   #4
setlec
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 88
@ GambitD4: lmfao! 128mb vcard as in AGP video card? couldn't you actually be more specific (brand, model, i.e.: ati radeon 9800 or intel pentium something... ) or is it that you don't know your pc hardware?
setlec is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2011, 11:08 PM   #5
M@RS
The New Tax Collector
 
M@RS's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Thailand
Posts: 1,898
Yes, please be more specific.


Looks like a fruit cake to me. - Brutus
Quote:
Originally Posted by Q View Post
I don't want to get my hopes up, but it's like the planets are aligning or something.
M@RS is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.