lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Creating an Onenter script
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-25-2012, 04:19 PM   #1
OldRepublicFan01
Rookie
 
OldRepublicFan01's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Telos
Posts: 19
Current Game: KotORII
Question Creating an Onenter script

I dont get how to make an on enter script for my quest, can someone help?


OldRepublicFan01 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-25-2012, 05:16 PM   #2
Sithspecter
Big things are coming...
 
Sithspecter's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,784
Current Game: Mechwarrior II: Mercenaries
Contest winner - Modding Forum Veteran Veteran Modder LFN Staff Member 
Basically what you are doing when you create an OnEnter script is your are writing a script to do what you need to do, and then to also execute the original OnEnter script, so that everything that normally happens.

Check out this thread here. That should help you out, it explains everything a lot better.



Sithspecter is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Creating an Onenter script

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:23 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.