lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: ADVICE: hoverboard mod animations dont work
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-08-2012, 07:57 PM   #1
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
ADVICE: hoverboard mod animations dont work

hello all! its been a while since i visited these forums; i stopped playing jedi academy for a while because i went through a World of Warcraft stage, but i am back now and with a few questions.

i am using a mod that replaces the swoop model with that of a hoverboard; very cool idea, and i remember liking it a lot when i first installed it. it even contained an animation file that changed the vehicle stance to look as though you were standing sideways, as if on a skateboard.

however, recently i tried the mod and the animation doesn't work. the screen displays jaden sitting mid-air a few feet above the hoverboard, in the position used with the swoop. im running the mod with a clean base folder so i dont know what the problem could be, and im sure i didnt accidentally swap the animation file for the vanilla JA file.

so im confused. please help. thank you.

irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Old 05-15-2012, 10:53 AM   #2
katanamaru
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 471
Sorry for the late reply. It is probably because you are using an animation mod. You can't have more than one animation mod active.
katanamaru is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2012, 11:44 PM   #3
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
thats what i thought at first, because ive had this problem before; but i checked and rechecked to make sure that wasnt the problem.
thats why im so baffled; last time this happened i just removed the interfering animation mod; this time, it appears something else is the problem because i am definitely not using an animation mod :/

irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > General Editing > ADVICE: hoverboard mod animations dont work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.