lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: K1 minimizing to tray + other
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-14-2012, 09:08 AM   #1
Ser'eck
Junior Member
 
Ser'eck's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 310
Current Game: SWTOR
Question K1 minimizing to tray + other

I bought the Kotor PC bundle a few days ago and have been getting annoyed by this problem. It seems that every time a cutscene is loading the game window will minimize itself to the system tray. It happens when the game is starting up too right when the company logos and what not are showing.

Also another problem is that every time I go to load a saved game when getting back on, the game loads but the screen is black. Right now my only method of fixing this is to ctrl+esc, bring the game window back up and then click once with my right mouse button.

Any ideas for a solution?


NwŻl tash.
Dzwol sh‚sotkun.
Sh‚sotjontŻ ch‚tsatul nu tyŻk.
TyŻkjontŻ ch‚tsatul nu midwan.
MidwanjontŻ ch‚tsatul nu asha.
AshajontŻ kotswinot itsu nuyak.
Wonoksh Qy‚sik nun.
Ser'eck is offline   you may: quote & reply,
Old 08-14-2012, 07:04 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Make sure that 640x480 is among the supported resolutions in your graphics driver control panel.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2012, 12:29 AM   #3
TWINKEYRUNAWAY
Rookie
 
TWINKEYRUNAWAY's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 112
Do you have a background program running such as a spyware program? That tends to create problems like that as well. If so, you need to go into your spyware program and allow kotor.


www.youtube.com/user/411Remnant
Mass Effect Unification Released, click on our channel to get it!
TWINKEYRUNAWAY is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > K1 minimizing to tray + other

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.