lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Mistake...Lesson learned...help?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-06-2012, 09:29 PM   #1
LennM24
Lurker
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Mistake...Lesson learned...help?

Once again I apologize if this has been covered in another thread. So I was playing Kotor when I wondered if there was a way I could get the screen to fully fit my resolution, so I downloaded a full screen resolution mod. After not working, I un-patched the mod and deleted the file. Now I got back to my game and everything is the way it was before the mod (the upside), however, my interface is somewhat messed up, and it kind of annoys me. Is there any way to revert this to the original form?

LennM24 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2012, 10:19 PM   #2
thejman217
Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 231
Try uninstalling and reinstalling.

Feel free to keep your saves if you are given the option.
thejman217 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2012, 10:46 PM   #3
LennM24
Lurker
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Was kind of looking for an alternative to uninstalling and reinstalling
LennM24 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 07:37 AM   #4
thejman217
Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 231
Quote:
Originally Posted by LennM24 View Post
Was kind of looking for an alternative to uninstalling and reinstalling
Well, I WOULD recommend a widescreen patch, but it's not compatible almost at all with KotOR 1, only 2.

As for you not wainting to uninstall and reinstall, maybe someone else from these forums will offer a suggestion.
thejman217 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 04:29 PM   #5
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Actually, there is a widescreen mod for KotOR 1, and it's better than the one for KotOR 2. Check out the Widescreen Gaming Forum.

As for your HUD problem, there's most likely a file in your override folder that's responsible for that. Remove it.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 04:49 PM   #6
thejman217
Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 231
Quote:
Originally Posted by Q View Post
Actually, there is a widescreen mod for KotOR 1, and it's better than the one for KotOR 2. Check out the Widescreen Gaming Forum.
Opps. Yeah I forgot. I thought when you informed me before about the widescreen patch that you were saying it didn't work well for KotOR 1, not 2.

*slaps forhead*

Thanks anyway.
thejman217 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 04:52 PM   #7
thejman217
Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 231
Quote:
Originally Posted by Q View Post
Actually, there is a widescreen mod for KotOR 1, and it's better than the one for KotOR 2. Check out the Widescreen Gaming Forum.
Opps. Yeah I forgot. I thought when you informed me before about the widescreen patch that you were saying it didn't work well for KotOR 1, not 2.

*slaps forehead*

Thanks anyway.

EDIT
How does he/she know what override file to delete?
thejman217 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 04:54 PM   #8
thejman217
Rookie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 231
Sorry for the double post (triple post including this one).

I'm in a bad service area w/ my phone and it's lagging on me

The point is please don't think I'm trying to troll and/or spam.
thejman217 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2012, 06:13 PM   #9
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Here's a list of files that may or may not be in the override folder:
  • mipc210x7.gui
    tooltip6x4.gui
    800x600back.tga
    800x600comp0.tga
    800x600comp1.tga
    800x600load.tga
    800x600map.tga
    800x600pazaak.tga
    800x600store.tga
The 800x600 in the .tga files could be other values like 1024x768, 1280x960, etc.


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Mistake...Lesson learned...help?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:03 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.