lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Star Wars Episode I: Racer Not Saving Lap Times?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-12-2013, 10:09 AM   #1
peppefarina
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Question Star Wars Episode I: Racer Not Saving Lap Times?

Hello there forum!
Just yesterday I reinstalled SWEIR on XP... got all the common problems sorted out and working fine XD
Now, On my new pilot (or even on "Anakin" default pilot)
the game doesn't record the 3-lap record or the single lap record if I quit and re-open the game...
it shows them only for the session I run,
then at the next opening all the records are gone, everytime...
Still it saves if I came first/second or third and unlock the next race...
only the records are like --:--,---
Like nobody ever run there. Any tip or help?
Thanks

peppefarina
peppefarina is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars Classic Gaming > 1. The HuB > The Cantina! > Star Wars Episode I: Racer Not Saving Lap Times?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:15 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.