lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Academy subtitles question
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-14-2013, 05:52 AM   #1
PiotrNazwisko
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
Question Jedi Academy subtitles question

Hi, I'm running Jedi Academy v 1.01 and as far as I know, the JKA has three options of ingame subtitles:

- None
- In cinematics
- All voice-overs

However, I have only two of them: "None" and "In cinematics". Why don't I have the "All voice-overs" option? Was it removed after upgrading or...? Please answer.
PiotrNazwisko is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2013, 06:10 AM   #2
Alexrd
Senior Member
 
Alexrd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portugal
Posts: 2,161
Current Game: UEFA Euro 2004
Forum Veteran LF Jester 
Quote:
Originally Posted by PiotrNazwisko View Post
Why don't I have the "All voice-overs" option?
I believe that was never an option.



Star Wars: In Concert - Lisbon - Some pictures of the exhibition accompanying the event.
Alexrd is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2013, 06:26 AM   #3
PiotrNazwisko
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by Alexrd View Post
I believe that was never an option.
What I mean is subtitles of everything it was said in the game (excluding battle taunts etc.). I could see this option in the strings folder in assets0, there are also strings for voice-overs. But I don't have it in the game options.
PiotrNazwisko is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2013, 06:53 AM   #4
Alexrd
Senior Member
 
Alexrd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portugal
Posts: 2,161
Current Game: UEFA Euro 2004
Forum Veteran LF Jester 
Quote:
Originally Posted by PiotrNazwisko View Post
What I mean is subtitles of everything it was said in the game (excluding battle taunts etc.). I could see this option in the strings folder in assets0, there are also strings for voice-overs. But I don't have it in the game options.
What I'm saying is that I don't think it was ever an in-game option. Only on multiplayer.



Star Wars: In Concert - Lisbon - Some pictures of the exhibition accompanying the event.
Alexrd is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2013, 08:38 AM   #5
PiotrNazwisko
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
Hmm. However, in this guy's video there are subtitles for everything that NPC say (exept of battle taunts etc.). You can see this around 0 min 40 sec in this video:

http://www.youtube.com/watch?v=w8hMBzLhTVM
PiotrNazwisko is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2013, 11:07 AM   #6
PiotrNazwisko
Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
OK, sorry for bump, but after I realized that no one here is going to help me, I've managed to find All voiceovers option.

I have just entered "g_subtitles 1" in console. I have put it in autoexec, so I always have subtitles for all voiceovers.

Moderators, you can close this thread.
PiotrNazwisko is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Jedi Academy subtitles question

Tags
academy, jedi, overs, subtitles, voice

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:06 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.