lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [XBOX] Kotor Tool
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-22-2013, 04:32 PM   #1
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
[XBOX] Kotor Tool

To lead off: Sorry if this is the wrong section and/or if the version I am using automatically disqualifies me from receiving support.

I'm attempting to use KotOR Tool v1.0.1863.39252 , the "newest" version that supports Xbox files, and whenever I try to open .uti files in templates.bif (trying to edit items) I get this .NET error, could anyone help?:
​God is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 04:53 PM   #2
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Quote:
Originally Posted by ​God View Post
To lead off: Sorry if this is the wrong section and/or if the version I am using automatically disqualifies me from receiving support.
Dont worry that wont happen its a nice community .

Now I don't know the error by heart mind to post the details?


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 05:03 PM   #3
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by supreme kotor View Post
Now I don't know the error by heart mind to post the details?
Ah, the error just pops up whenever I double-click on the .uti file to edit them. If I export them is there another way/tool to edit them?
​God is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 05:17 PM   #4
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Quote:
Originally Posted by ​God View Post
Ah, the error just pops up whenever I double-click on the .uti file to edit them. If I export them is there another way/tool to edit them?
Yes there is another tool called K-GFF by tk102 just open up the .uti in K-GFF and it should be pretty self explainitory. Direct Download

But I would still post the details by clicking that little down arrow as maybe someone could help you... It's easier to edit .uti in kotor tool.


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 05:19 PM   #5
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by supreme kotor View Post
But I would still post the details by clicking that little down arrow as maybe someone could help you... It's easier to edit .uti in kotor tool.
Pretty much the same exact thing as this 7-year-old post:

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=171931

I don't know if I'm simply not able to edit Xbox .uti's within KT or what.
​God is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 05:56 PM   #6
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
So are you using Win32 or Win64?

Also try running as an administrator or running in windows compatability pack version 2.
As it looks like the problem is being caused by the system not KotorTool if its the exact same error report.


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 06:05 PM   #7
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
@supreme koto

Yeah, I'm 64-bit, should I try running it in a VM?
... and like this? Not sure which you mean by "compatability pack version 2". This, by the way, fixes nothing.

​God is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 06:34 PM   #8
supreme kotor
Junior Member
 
supreme kotor's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: I'm lost.
Posts: 326
Current Game: Modding.. Wait is that a game?
Quote:
Originally Posted by ​God View Post
@supreme koto

Yeah, I'm 64-bit, should I try running it in a VM?
... and like this? Not sure which you mean by "compatability pack version 2". This, by the way, fixes nothing.

Don't worry you did everything right, I guess I'm just too old mixing up all these names .

But I'm not sure how to help you... I know Varsity Puppet has modded Xbox before maybe send him a message to see if he's ever had this?


Current WIP: Learning to mod Kotor
supreme kotor is offline   you may: quote & reply,
Old 06-22-2013, 07:57 PM   #9
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
Ahkay, thanks anyway, and I'll try to contact him :3
​God is offline   you may: quote & reply,
Old 06-23-2013, 02:01 AM   #10
Darth Sapiens
Rookie
 
Darth Sapiens's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 106
Current Game: tslrcm
Quote:
Originally Posted by ​God View Post
Ahkay, thanks anyway, and I'll try to contact him :3
I have modded for Xbox before too,(been a while though) if you extract the uti and then open it will it work then? if you were to use a PC (game) install would it still give that error?


Darth Sapiens is offline   you may: quote & reply,
Old 06-24-2013, 01:02 AM   #11
​God
Lurker
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
I can open the .uti file with the external GFF editor, but how do I go about importing it back in?
​God is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > [XBOX] Kotor Tool

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.