lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help needed with bos_sr_1.0
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-08-2014, 03:49 PM   #1
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
Help needed with bos_sr_1.0

I dont know If I may post this in a new thread but I realy need some help with the bos_sr_1.0 mod. I installed it first then and a few other mods and I had no conflicts with any of the excisting mods, so far I am aware off. Now WHen I go into the provided save the mission is still blank. I even ran de TLSpatcher again.

The mods am using beside bos_sr_1.0 are:
3 feats, 3 powers
allronix_dlgpack
black vulkar restoration mod
bralor_mandalor
enhanced merchants_k1
galaxy-droid
garrum and tareelook restoration
HK47_proxy
jedi_robe_council_style
Kotor Gameplay Improvement Mod
KotOR_Ultimate_-_Ebon_Hawk_HD
new_bik_movie
party_reskin_pack_by_darth_jaden
pretty_juhani
sharina_fizark_restoration_1.1
super_skip_taris, this one has a TSL patcher, would this be a conflicted mod?
t7_cis
taris_lower_city_restoration
taris_undercity_and_gamorrean_stronghold_restorati on
uthar_and_yuthura_restored_academy_uniforms
bastila_extra_dialog
bastila_romance_enhancement
basty_rom

Wich off these do conflict, if anybody knows I would be happy if you can tell me . Thank you
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-09-2014, 04:03 AM   #2
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Hmm. I'm not sure which ones are conflicting. For all I know it could be a 2da conflict or a .dlg conflict. Some of these I'm pretty sure I have in my override as well, but maybe it's because you're using 1.0? There's a V1.1 Patch

If that doesn't work, try installing Brotherhood of Shadow last. (Install The mods you want, then BoSSR 1.0, then BoSSR V1.1)

Hope I helped.
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-11-2014, 03:52 PM   #3
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
I shall try to install it last then, And I do run the patch after installing 1.0. Even ran them both at the end again. Last time I was able to see the name off the mission but not what I have to do.
So far I have tried to replace the Global file manualy but that doesnt work, running both the main game and the patch at the end doesnt work.

Last edited by kingjello; 03-11-2014 at 04:01 PM.
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-11-2014, 06:06 PM   #4
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Okay. I usually install big mods, or mods that involve modding the appearance.2da file last. It's always a matter of trial and error for me. Hope you get it working.


My Mods:
L0ki194's Sith Officer Armors: http://deadlystream.com/forum/files/...fficer-armors/
K1 Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
TSL Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
Realistic Nar Shaddaa Skybox Mod Loadscreens: http://deadlystream.com/forum/files/...d-loadscreens/
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2014, 12:24 PM   #5
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
could party_reskin_pack_by_darth_jaden be the bad guy who edditing appearance
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2014, 12:35 PM   #6
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Nah, like I said before, whenever I've had appearance problems it involves the appearance.2da file in certain mods. TGA files have no problem because they're just the texture for a model file. Are you still having problems? What exactly is the problem?


My Mods:
L0ki194's Sith Officer Armors: http://deadlystream.com/forum/files/...fficer-armors/
K1 Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
TSL Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
Realistic Nar Shaddaa Skybox Mod Loadscreens: http://deadlystream.com/forum/files/...d-loadscreens/
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2014, 04:35 PM   #7
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
The problem is like before, it doesnt show me the mission text or even whats the mission is about in this mod, its just a blank mission, even when I install it last. installer it self doesnt report a problem
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-12-2014, 05:55 PM   #8
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Hmmm.... Well, you could always try a fresh reinstall (Uninstall game, then install it again), then install BOSSR. But other than that, my bad. thought it was appearance.2da issues but this seems more like the journal 2da thing. (Which I've never had problems with before) Try installing BOSSR first, try leaving out allronix_dlgpack, bralor_mandalor, enhanced merchants_k1, garrum and tareelook restoration, Kotor Gameplay Improvement Mod (I don't know why, but I'm getting a strong feeling from this one), sharina_fizark_restoration_1.1, super_skip_taris (Another strong suspicion... this might be it.), t7_cis? (I have no friggin' clue what this one is), taris_undercity_and_gamorrean_stronghold_restorati on


My Mods:
L0ki194's Sith Officer Armors: http://deadlystream.com/forum/files/...fficer-armors/
K1 Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
TSL Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
Realistic Nar Shaddaa Skybox Mod Loadscreens: http://deadlystream.com/forum/files/...d-loadscreens/
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-14-2014, 04:30 PM   #9
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
Well I removed the game, removed the folder and even did a reinstall of the game and then I ran the mod + the patch and still it comes up empty.
Sigh...... Only 1 time did it show me the name of the mission and no mission details and I dont even know that happend. Also no other mods are installed and it just doesnt work.
I do have to mention that the mod itself works, but I just cant see the missions
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-14-2014, 05:18 PM   #10
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Okay, just to be sure, when do you try to start brotherhood of shadow? Because in order for you to start all of it, you go to the Cantina on Korriban AFTER the whole "Captured by the Leviathan". There should be a Rodian by the name of Drix Keliwt there. (The save should also be at Korriban, just walk on over to the Cantina.)


My Mods:
L0ki194's Sith Officer Armors: http://deadlystream.com/forum/files/...fficer-armors/
K1 Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
TSL Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
Realistic Nar Shaddaa Skybox Mod Loadscreens: http://deadlystream.com/forum/files/...d-loadscreens/
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-16-2014, 09:10 AM   #11
kingjello
Lurker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
Oke so the mod does work now it seems when no other mods are installed, but The game freezes once I want to board the orion. So now it would be just the simple progress off adding in 1 mod after the other to see at what point it goes wrong

Last edited by kingjello; 03-16-2014 at 09:25 AM.
kingjello is offline   you may: quote & reply,
Old 03-16-2014, 11:01 AM   #12
L0ki194
Rookie
 
L0ki194's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: British Columbia, Canada
Posts: 168
Current Game: A Bunch of Games
Huh.... I've never had the game freeze on me when I board the orion. Also, does your game freeze sometimes when one of the movies play? Like the visions, etc.


My Mods:
L0ki194's Sith Officer Armors: http://deadlystream.com/forum/files/...fficer-armors/
K1 Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
TSL Player Height Adjustment: http://deadlystream.com/forum/files/...ht-adjustment/
Realistic Nar Shaddaa Skybox Mod Loadscreens: http://deadlystream.com/forum/files/...d-loadscreens/
L0ki194 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-16-2014, 02:50 PM   #13
Sith Holocron
M4-78
 
Sith Holocron's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pasadena, MD(Nar Shaddaa East)
Posts: 1,328
Current Game: The Old Republic
Forum Veteran Folder extraordinaire Helpful! Alderaan News Holopics contributor 
Shouldn't all of this be in the Brotherhood of Shadow release thread? It might make it easier for other folks having the same issue.




Considering trying out (or returning to) SWTOR? You may as well go through my link and help get me some SWTOR referral points!
Sith Holocron is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Help needed with bos_sr_1.0

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:16 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.