lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: getting out of a network
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-24-2002, 07:53 PM   #1
RogueUK
 
RogueUK's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 2
getting out of a network

Got the game..had some practise want to play multi player and come across a problem.
I have my own network at home nd need to access across the network before I go out onto the web..
Where can I tell the game to point to my proxy server???




RogueUK
RogueUK is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 07:49 PM   #2
RogueUK
 
RogueUK's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 2
Someone must have an idea....
I was told this was the place to get answers!!!
RogueUK is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 09:13 PM   #3
Mertado
 
Mertado's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California, USA
Posts: 177
Exactly how are you connected to the Internet? Router? Dial-up? Proxy server is way too vague.


Cygnus
LANtrocity
Northern California's largest regular LAN party
Mertado is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > getting out of a network

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:36 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.