lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: What Is The ****ing Problem?/
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-17-2002, 09:59 PM   #1
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
What Is The ****ing Problem?/

I HAVE PAY FOR WHAT?

WHY THIS GAME DONT FOUND VIDEO CARD ON WIN2k ALL ARE TEH SAME , WHY THE TECH SUPPORT DONT AWSER ME?


I AM PISSED TO PLAY ON SAFE MOD AND ALWAYS SET AGAIN AND AGAIN THE ****ING SETTINGS.
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2002, 10:05 PM   #2
Mertado
 
Mertado's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California, USA
Posts: 177
Question

First, calm down and try to form a cohesive English sentence. This board is for technical help questions, nor ranting and raving. Second, exactly what problem are you having? I'm running the game under Win2k Pro and Advanced Server with no problems. Never even crashed on me and that's a helluva lot more than I can say for most other games.


Cygnus
LANtrocity
Northern California's largest regular LAN party
Mertado is offline   you may: quote & reply,
Old 04-17-2002, 11:12 PM   #3
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
whne i want to play , i clikc on solo game , ist said : NO 3d DEVICE FOUND , when i try to run the setup it said the same.


A lots seams to have this problem .

I have not a kinda strange video card. i have a radeon 64ddr.



i can only play on the safe mod
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-18-2002, 04:40 AM   #4
Mertado
 
Mertado's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California, USA
Posts: 177
OK, now we're getting somewhere. What video card are you using? It sounds like it's not 100% OpenGL compatible. JK2 has to have full OpenGL capability to work properly. You should also pull down the console and check to see what errors may be there.


Cygnus
LANtrocity
Northern California's largest regular LAN party
Mertado is offline   you may: quote & reply,
Old 04-18-2002, 07:05 PM   #5
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
Hey man , i HAVE A READEON 7200 IST FULL COMPATIBLE OK?

I dont even see the console , the error is said just after click on solo game , the console dont appear , ist an error whit a ok , that all i got.
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-18-2002, 11:29 PM   #6
Fatal-x
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 17
he still didnt get coherant.
Fatal-x is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 12:04 PM   #7
Shgall
 
Shgall's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2
Quote:
Originally posted by MATRF
Hey man , i HAVE A READEON 7200 IST FULL COMPATIBLE OK?

I dont even see the console , the error is said just after click on solo game , the console dont appear , ist an error whit a ok , that all i got.
Translation on:
***hello friendly person, I seem to havea Radeon 7200, I believe that is fully opengl compatable, is this the same as you believe?

I seem to not be able to fully open this wonderus game, the error I recieve occurs just after selecting the single player game, I fail to see the game's console and seem to get an error that only allows me to select 'ok.' I believe that is all that I know.



dude it sounds like you don't have your 3d card correctly installed. Make sure that it's drivers are fully installed from the disk you got with it and then update them. Safe mode means that you playing in software render.
Shgall is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 05:11 PM   #8
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
dude , i play medal of honnor all day , dude , i have played SOF 2 today , dude , i play worlfestiien, dude i play flasgpiont .....



And i am not the only one , this is a poor quality game .

Ist remeber me ww2 online, ****ing game release before be tested.

I HAVE A RADEON 7200 WHIT A av7 ASUS and AMD . WHIT A sound blaster . YOU FOUND THIS SYSTEM KINDA STRANGE? I RUN ON WINDOWS 2000 ' YOU FOUND NORMAL THAT I CANT PLAY NORMALY ????
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-19-2002, 05:30 PM   #9
D66
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 101
ok.. Simple awnser. Had this same issue.
http://download.ati.com/drivers/part...313m-3013c.exe <--click me

Follow prompts
Problem should be solved
D66 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-20-2002, 04:10 PM   #10
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
no i cant install other driver my computer wont start .
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2002, 12:02 AM   #11
[3dr]Sniper
 
[3dr]Sniper's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Portland, Oregon
Posts: 17
If you can't instal new drivers then you are A not doing it right, or B you need to flash your mobo BIOS to a newer BIOS.

My suggestions:

Go to your motherboards sites, dl a new BIOS, flash and you should be fine

Then download and install the new driers and you should be good..


Stop being a fuk tard, and dont be such an ass! No one can help you when all you do is yell and be pissed off and dont give any real details to whats going on! he ebst thing you can do is stfu, and try what people suggest. Cause from the looks of it you have given up and dont know jack ****!


----
Alex "Sniper" Togstad
Web Developer

3d Retreat :: www.3dretreat.com
Files Retreat :: http://files.3dretreat.com
[3dr]Sniper is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2002, 01:29 PM   #12
MATRF
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 11
ok i have found how to install the driver , but this not work too.


The game dont found the card again.
I play on safe mod only
MATRF is offline   you may: quote & reply,
Old 04-21-2002, 01:44 PM   #13
teleguy
Senior Member
 
teleguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,198
Maybe this will help:
http://www.3dspotlight.com/tweaks/wi...ty/index.shtml
teleguy is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 10:42 PM   #14
Brainpimp
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 4
Same story different card

I am having the same issue witha visiontek GF3. Lucas arts is trying to say it's a vsiontek problem. It's a reference board? How can it be a problem.
Hopefully I pass the coherency police LOL.
Brainpimp is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > What Is The ****ing Problem?/

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.