lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how to make screenshot?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-28-2002, 02:47 PM   #1
ninelives
 
ninelives's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Your Behind
Posts: 38
how to make screenshot?

1: In 3rd person view, you always can see your backside. How to I turn around so I can see my frontside or face?

2: how to make screenshot and save to bmp file automatically without using copy and paste via print-screen?


Thanks
ninelives is offline   you may: quote & reply,
Old 04-28-2002, 02:53 PM   #2
Digital_Ronin
 
Digital_Ronin's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Captured TIE prototype
Posts: 182
1) use cheat: " thereisnospoon " , type it and the camera will rotate ONCE around your model every time you type it.

2) open console, type "bind s screenshot". from now on "s" will take screenshots for you.

Hope that helps

Digital_Ronin
Digital_Ronin is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > how to make screenshot?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:47 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.