lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can u spawn NPCs in multiplayer?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-22-2002, 05:59 AM   #1
hexiumvii
 
Join Date: May 2002
Posts: 1
Can u spawn NPCs in multiplayer?

I might have remembered someone posting this, but since search is gone, i'm not sure. Is there a way?
hexiumvii is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 06:17 AM   #2
Bluezman
 
Bluezman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Posts: 316
Well, NPC (Non Player Character) is basically a Single Player term. In Multiplayer they are commonly referred to as Bots.

I guess you know how to set up a Multiplayer game, every player that is not set to "HUMAN" is a bot. During the game you can hit <ESC> and click on "Add bot" to add more bots.

However, this refers to games that you are the Admin of, so either if you run your own server or you play locally against bots only.

You can't join a Multiplayer Game over the Internet and then spawn bots into the map (unless you are the Admin of the server).
Bluezman is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 08:56 AM   #3
BigMexican
 
BigMexican's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Australia
Posts: 452
npcs in multiplayer would mean co-op singleplayer possibilities
BigMexican is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 09:02 AM   #4
Bluezman
 
Bluezman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Posts: 316
Well, you can do that... just make a Team FFA server or CTF or something. There you have your teamplay...
Bluezman is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 09:10 AM   #5
BigMexican
 
BigMexican's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Australia
Posts: 452
that's co-op mp, vs either human opponents or simulations of them, as opposed to mp enemies designed to be fought in larger numbers but with less health and skill.
BigMexican is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 12:08 PM   #6
BrainStorm
 
BrainStorm's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Suwanee, GA.
Posts: 183
I still just don't understand why co-op is not in most games. It does not seem that it would take that much to add it when the games are being created.


  • And now it is my intention to go play video games for several hours.
    -Strong bad.
BrainStorm is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2002, 12:19 PM   #7
Bluezman
 
Bluezman's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Posts: 316
Question

ummm...

I am probably missing the point here, so please help me out

Co-op single player would be a single player issue: load a map and spawn allies and enemies.

That wasn't the initial question, was it?

Maybe hexiumvii just tells us whether his question has been answered yet
Bluezman is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > Can u spawn NPCs in multiplayer?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.