lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: ATI's Radeon 64mb DDR screen probs!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-13-2001, 08:13 PM   #1
Des
Guest
 
Posts: n/a
Angry ATI's Radeon 64mb DDR screen probs!!

After lots of messing around I still can't get RS to work with my new ATI Radeon 64mb DDR card propery.

When I play the game, the horizon becomes the foreground covering everything in the middle of the screen. You can see mountains and everything like that but ties just disappear into it.

Someone out there must also have an ATI Radeon and solved this prob.

I have tried both DirectX 7 and 8 and they are both the same.

HHEEELLLPPPPPPPPP!!!!!!

DES
  you may: quote & reply,
Old 03-14-2001, 01:53 AM   #2
Lujayne
Nittle Grasper
 
Lujayne's Avatar
 
Join Date: May 1999
Location: The Vione
Posts: 597
LFN Staff Member 10 year veteran! Forum Veteran 
Post

Have you tried www.lucasarts.com? They have a section there called "Yoda's Help Desk" which is actually very helpful. And if you can't find the answers you're looking for there, they then give you the option of emailing the LucasArts Technical Staff directly--and I'm sure they'd be able to help you!
<font size=-2>

[This message has been edited by Lujayne (edited March 13, 2001).]
Lujayne is offline   you may: quote & reply,
Old 03-19-2001, 10:46 PM   #3
Des
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

I tried Yodas Help desk and Emailing Lucas Arts. Its been almost a week and still no reply... I have been forsaken!!!
  you may: quote & reply,
Old 03-21-2001, 08:11 AM   #4
GUNNER
Guest
 
Posts: n/a
Post

But if you go back to your old vid card the problem goes away?

Is it only with RS or all your games?
  you may: quote & reply,
Old 03-22-2001, 11:31 AM   #5
Des
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

No this only happens on RS
  you may: quote & reply,
Old 03-24-2001, 01:17 PM   #6
Dark Sad Shadow
^Forum Haunter^
 
Dark Sad Shadow's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Stalk "The night", if that's your wish, Yet, if you find my grave, I won't be there, There are thousands of places left for my despair.
Posts: 3,212
10 year veteran! Forum Veteran 
Post

hum.. maybe The Rogue Squadron doesnt like you...

------------------

The shadows become the reapers... we are becoming less humans...
Dark Sad Shadow is offline   you may: quote & reply,
Old 03-26-2001, 12:13 PM   #7
rebel alliance
Guest
 
Posts: n/a
Post

try the tech or if you really think it is screwed take it back
  you may: quote & reply,
Old 04-01-2001, 08:23 AM   #8
speculative
Guest
 
Posts: n/a
Red face

I have this exact same problem with my Radeon64 DDR VIVO. It's very annoying; possibly a driver problem, but I can't figure why it would render everything correctly except for the band through the middle.

-speculative

------------------
A Team Picard Gnome
  you may: quote & reply,
Old 04-04-2001, 12:52 AM   #9
aihasz
Guest
 
Posts: n/a
Post

DES: I have the ATI "All-iniWonder 32Mb DDR SGRAM card with the ATI2DRAG.DRV driver and experience the same problem. I've tried every possible video setting manipulation I could think of and it does nothing. I went to the ATI web-site and they are aware of the problem and will post a patch or a new driver on their site when solved. The site reference is [URL=http:///suport.ati.com/infobase/3791.html]http:///suport.ati.com/infobase/3791hyml. If you find a solution first please pass it on.

Andy

[This message has been edited by aihasz (edited April 04, 2001).]

[This message has been edited by aihasz (edited April 04, 2001).]
  you may: quote & reply,
Old 05-27-2002, 02:42 PM   #10
Fury Three
 
Fury Three's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 1
I'm on a RADEON DDR and I have the same graphical problems. I can't even play Search for the Nonnah because so much of the level is "fog of war," and everything disappears into it.
Fury Three is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RogueSquadron.net > 2. Rogue Squadron > Tech Centre > ATI's Radeon 64mb DDR screen probs!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.