lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How Do You Spawn NPC's?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-28-2002, 09:04 AM   #1
Angry Sandwich
 
Angry Sandwich's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 108
How Do You Spawn NPC's?

What is the command to spawn npc's on your own server? Someone mentioned it was:

/bind "key" npc spawn whateveryouwanttospawn



So I typed:

/bind r npc spawn Desann

But its not working. Obviously I'm doing it wrong or was given the wrong command. Can anyone please tell me the proper command? Thanks.
Angry Sandwich is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2002, 09:15 AM   #2
BigMexican
 
BigMexican's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Australia
Posts: 452
it depends on whether you're in single player or multiplayer. in single player, you cant spawn bots, but you can spawn npcs. in multiplayer, you cant spawn npcs, but you can spawn bots. the difference is subtle, but npcs range in skill a LOT more than bots do. desann the npc is a lot more powerful than the bot, however the TK-421 bot is way more powerful than the stormtrooper npc. anyway, onto the commands.

if you're playing single player, you first need cheats enabled (/HelpUsObi 1), then type

/npc spawn "npcnamehere"

in a multiplayer server that you have admin rights to, simply type

/addbot "botnamehere"

voila
BigMexican is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2002, 10:45 AM   #3
Angry Sandwich
 
Angry Sandwich's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 108
Thanks for answering my question. I really appreciate it.
Angry Sandwich is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2002, 06:39 PM   #4
Angry Sandwich
 
Angry Sandwich's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 108
Ok, now that I know how to spawn npc's in single player, how do you spawn multiple npc's at the same time (in single-player)? I can only spawn one at a time by typing the spawn command over and over again. How do I spawn 10 stormtroopers at once?
Angry Sandwich is offline   you may: quote & reply,
Old 05-28-2002, 10:15 PM   #5
Angry Sandwich
 
Angry Sandwich's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 108
Nevermind, I got it working.
Angry Sandwich is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > How Do You Spawn NPC's?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:09 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.