lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: SP_worldspawn: The first entity isnít worldspawn.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-02-2002, 02:16 PM   #1
alienprotein
 
alienprotein's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 144
SP_worldspawn: The first entity isnít worldspawn.

I was working on my map, and had compiled it several times, with no hitches. Was able to load up map with no problems. But, now all of a sudden I get this error "SP_worldspawn: The first entity isnít worldspawn." when loading up my freshly compiled map.

I looked and my map is set to Multiplayer. So I am unsure what is causing this. Anyone have this error, and knows how to fix it??


Also. I may be missing something. I have been trying to figure where to locate the Caulk. Would it be a texture?
alienprotein is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > SP_worldspawn: The first entity isnít worldspawn.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.