lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do I convert to pk3?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-02-2002, 01:20 AM   #1
Kuhan
 
Kuhan's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Los Angeles, CA
Posts: 31
How do I convert to pk3?

I wanna change the sp model so that i can use the jedi trainer. I have already swapped the files and all but i cant get the assets0 folder to turn into a pk3 file. Any help would be great


"The Force is an ally, not a crutch" - Mara Jade
Kuhan is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2002, 01:27 AM   #2
Cmdr. Antilles
 
Cmdr. Antilles's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: In front of my PC
Posts: 738
PK3 files are just renamed zips.

And why do all of you edit your asset files????

NEVER EDIT ANY ASSET FILES!!!!

If you do, you will not be able to join any Pure servers in MP. DO NOT EDIT YOUR ASSETx.PK3 FILES!!!!


If you want to change something, you reproduce the files and paths in a NEW PK3 FILE which you create using winzip. (make a .zip, and change the extension) JK2 loads pk3s in reverse alpha order, so start your file name w/ a Z to make sure it overrides the original files.

NEVER EDIT YOUR ASSET FILES.


~<< Agent007 >>~
Cmdr. Antilles is offline   you may: quote & reply,
Old 06-02-2002, 08:12 AM   #3
Pedantic
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Nowhere important
Posts: 1,878
Quote:
Originally posted by Cmdr. Antilles
NEVER EDIT YOUR ASSET FILES.
I don't think you said that enough.
Pedantic is offline   you may: quote & reply,
Old 06-03-2002, 12:19 AM   #4
Enslaver22
 
Enslaver22's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Yavin 4, Jedi Academy
Posts: 37
How do you change the extension, from zip. pk.3, sorry for such a stupid question, but I'm just learning all of this computer language.LOL


Matery of the force, requires that all unnecessary activities be purged from daily life!!
Enslaver22 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > How do I convert to pk3?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.