lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Adding Default music?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-19-2002, 10:15 AM   #1
kya4life
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 74
Adding Default music?

I know how to add my own custom mp3's into levels. But how do I add the music that comes with jk2? Is there a way to just path it to the assets0.pk3? I dont want to add a song that people already have in my pk3 file....
kya4life is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 10:19 AM   #2
MDL_Sas
 
MDL_Sas's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 78
try this..

open the assets.pk3 with classic winzip and find the files or mp3's acording to what you want to use... then when adding the value to your worldspawn add it as the folder extension of the mp3 you wanted..

ex: sound/bubbles/bubbles.mp3
MDL_Sas is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 03:49 PM   #3
kya4life
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 74
Yes..

Look at GONK's skyhigh level. If you open up the pk3 file he didnt put the bespin_action.mp3 in the pk3. Yet the level still plays the music, which only means its running the music off the assets0.pk3. What i'm asking is what is the the command to make the level run off music in assets0 without extracting the song and putting it in your pk3 file.
kya4life is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2002, 06:02 PM   #4
Eagle_e7
 
Eagle_e7's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: UK
Posts: 372
Hi

Well the music and sound files are already on anybodys computer who already has the game. The assets files are zipped up into a pk3 but essentially They are still physical folders in your base directory.

So to play a music file that came with the game you would just use a command like this

music/bespin_platform/besplat_atr01.mp3

And you just use that either in the worldspawn or a "target_play_music" entity.

Thats the path that's located in the pk3. So a good thing to do if you want to listen to the files and get the correct paths is to unzip the assets file into a seperat folder just to help you to find the correct path.


My online portfolio:
http://www.jmaguire.co.uk/
NRG Online 2.0
http://nrgteam.telefragged.com/
Eagle_e7 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-20-2002, 04:26 PM   #5
kya4life
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 74
eh...

I'm offically confused hehe... ok so yes the music is in the assets0.pk3 file. Everyone has this file already if they have the game installed... so in my worldspawn i type in Music for the key and the path for the value?

what would be the path? gamedata/base/assets0.pk3/song?? Where do I start the path...
kya4life is offline   you may: quote & reply,
Old 07-20-2002, 06:26 PM   #6
Eagle_e7
 
Eagle_e7's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: UK
Posts: 372
The path would go from inside the assets file

What i mean by this is, the assets file has loads of folders for different things, sound folder, music folder e.t.c

But what you do is you start your file path from where it starts in the assets file

e.g: music/bespin_platform/besplat_atr01.mp3


My online portfolio:
http://www.jmaguire.co.uk/
NRG Online 2.0
http://nrgteam.telefragged.com/
Eagle_e7 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Adding Default music?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:33 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.