lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Sv_setbrushmodel Null
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-21-2002, 08:17 AM   #1
patchx
 
patchx's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: fiery depths of hell sticking my pitch fork thru the guy who voiced jar jar's head
Posts: 637
Sv_setbrushmodel Null

anyone know how to fix this?

theres no errors showing up during compile and ive done a "Bobs brush cleanup" but the smegger wont work


-patch
patchx is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2002, 08:45 AM   #2
dimi30
 
dimi30's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 75
Well I fixed it when I retextuted the sky however I don't think I'm the right person to tell the causes and fixes. Thats just how I did it.


forums.gamersplace.org
dimi30 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Sv_setbrushmodel Null

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:22 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.