lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: In JediMod, whats the scaling command?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-29-2002, 08:52 AM   #1
JCronic
 
JCronic's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Pittsburgh, PA, USA
Posts: 49
In JediMod, whats the scaling command?

How can I change the scale of my model while in-game? If I put just /model mrbig it just give me a giant kyle. I wanna be able to choose to scale a wookie yodas height and such without editing the tckmodels.cfg file. Thanks.
JCronic is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2002, 09:25 AM   #2
D.L.
 
D.L.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ireland
Posts: 598
I don't think you can. You have to edit it. It's piss easy anyway. Just read the readme file.


Star Wars, General Chat and Games. Join if you want!
http://lounge.proboards5.com

The NJO Mod Website
D.L. is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > In JediMod, whats the scaling command?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.