lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Quick key binding question
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-01-2002, 02:06 AM   #1
kamikazegamer
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 3
Quick key binding question

How do you bind two commands to one key so that if you hit it once, it does the first one, and if you hit the same key again, it does the second one? Like switching between "sabercolor blue" and "sabercolor green" with one key. A toggle, basically. This is different than hitting the key and doing them all at the same time. I know this is possible because I've done it, but I can't remember how!
kamikazegamer is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2002, 02:47 PM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,176
Try here: http://www.planetquake.com/thebind/

It's for quake 3 but it's the same concepts.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Quick key binding question

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.