lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: BehavED Blues...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-01-2002, 05:24 PM   #1
Karshaddii
 
Karshaddii's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: New Castella
Posts: 357
Unhappy BehavED Blues...



I am getting quite frustrated at this program.

NOTE: I have read the manual SEVERAL times--and it is leading be to believe that something is wrong here...


When I start it up--the status box has exactly thirteen error messages in it.



THEN-- every "get" box says "INCLUDE ERROR!!!" I have no selections.


Also--when I open pre-done script...for example--the camera_move command.

If I open someone elses--they have a bunch of commands that I dont--revert, get, tag, and helper. Like I said--when I make a camera_move the listed commands are not displayed.

And yes--I installed everything to their default directories.

Am I doing something wrong?? or is my BehaveED just messed up?

I really, really, REALLY need some help here guys--thanks!


Today isn't your lucky day....tommorrow isn't looking good either...
Karshaddii is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > BehavED Blues...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:58 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.