lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: can you use double saber and yoda model in sp?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-05-2002, 04:06 PM   #1
scribble
 
scribble's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Anhorage,Alaska
Posts: 59
can you use double saber and yoda model in sp?

hmmmm?
scribble is offline   you may: quote & reply,
Old 08-05-2002, 04:07 PM   #2
Arkum
 
Arkum's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Middle-Earth
Posts: 624
no SP yoda...........yet.


AS for double bladed saber, I wonder that too.
Arkum is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > can you use double saber and yoda model in sp?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:14 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.