lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Knight Problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-22-2001, 01:21 AM   #1
MaTrIx1645
Guest
 
Posts: n/a
Jedi Knight Problems

I was wondering if you guys could help me out with a little problem I'm having. I just upgraded my 3d card to a Riva TNT2 32 mb and I'm also running Windows ME. Anyway, whenever I try to run Jedi Knight it just goes straight to a blank screen, it won't even go to the intro. Does anyone know of a patch that I can download or settings that I can change? Any help will be appreciated. I've tried changing every setting that I can think of. . .but nothing has helped yet.

Thanks!
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Jedi Knight Problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.