lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: probs putting stars on forces?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-04-2001, 06:34 AM   #1
Tobster
Guest
 
Posts: n/a
Red face probs putting stars on forces?

Hi all - thought mabye I'm doing something wrong and you might be able to help. In running JK DFII (v1.1 after the patch), I can't seem to assign my whopping 2 stars to my only option - Force Speed. I can click on the force speed icon, and I see the 2 stars at the bottom. I'm expecting a star to pop up on the line next to Force Speed when I left click my mouse on the icon. Is that not right?

Without that, level 6 is about impossible AFAI can tell.

Thanks for any assist. So far getting this thing running with my MS Sidewinder FF pro has not been very productive.

-Toby
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > probs putting stars on forces?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.