lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: MotS problem - Can't use sabre
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-28-2001, 02:59 PM   #1
Embra
Guest
 
Posts: n/a
MotS problem - Can't use sabre

I have been playing MotS for a while now, waiting to pick up a lightsabre from somewhere. Turns out I should have always had it.

I've tried the 'diediedie' cheat, but even then I can't get the sabre.

Any ideas anyone? Is there a repair patch out there anywhere?

Thanks in advance!
  you may: quote & reply,
Old 07-28-2001, 05:29 PM   #2
Gabrobot
 
Join Date: Jun 2001
Location: Naboo Swamps
Posts: 328
Post

Uh, you do know that in MotS the saber is on 1 not 0, you have to press the 1 button a couple times to toggle to the saber.

For more info try the manual.
Gabrobot is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2001, 07:28 PM   #3
Embra
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

Yeah, tried all that.

I think I'll take the thing back to the shop and try a fresh copy.

Thanks for the help!
  you may: quote & reply,
Old 07-29-2001, 12:05 AM   #4
Gabrobot
 
Join Date: Jun 2001
Location: Naboo Swamps
Posts: 328
Red face

Whoa, strange!
Gabrobot is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2001, 02:33 PM   #5
BeastMaster
Dragon in Residence
 
BeastMaster's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 1,275
Hey, are you the person I (I'm Mark, BTW) invited over here from rec.arts.sf.starwars.games?


"The Beasts know much that we do not." -Ancient Jedi proverb
BeastMaster is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2001, 03:30 PM   #6
pandemonium
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 236
Post

Werid, dude!


"I see." Said the blind Sith, as he picked up his saber and saw
pandemonium is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2001, 07:23 PM   #7
Gabrobot
 
Join Date: Jun 2001
Location: Naboo Swamps
Posts: 328
Question

So in what form did you get MotS i.e. internet, software store etc.?


*Stormtrooper commander in front of his troop of stormtroopers walks up to general*

Commander: "We have succesfully defeated those two wookie armies."

*An Ewok starts throwing pebbles*

Stormtroopers: "AAAAAHHHHHGGGGG!"
Gabrobot is offline   you may: quote & reply,
Old 07-30-2001, 07:31 PM   #8
MadPoster
 
Join Date: Jul 2001
Location: NeverWhen
Posts: 489
Post

If ya can't use the saber, ya need more pratice!


Needing a new sig idea to get rid of:
MadPoster is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > MotS problem - Can't use sabre

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:38 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.