lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: EAX Advanced HD issues
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-26-2002, 02:52 PM   #1
DrFred
 
DrFred's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1
EAX Advanced HD issues

I decided posting here since none of the new creative drivers have seemed to help (even the brand new one that just came out yesterday). Basically whenever the game 'environment morphs' i.e. when I switch from, say, an echoey environment to an enclosed space with low reverb, my framerate basically goes down and the game stutters for a few seconds. I've tried using the latest OpenAL32.dll from the Creative CD and from the new drivers, and nothing seems to help. Any ideas?
DrFred is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2002, 05:15 PM   #2
Sith Maximus
 
Sith Maximus's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Florida
Posts: 421
This is a common bug with those soundcards. I have never heard of a fix for this other than turning your eax off and using direct sound. I run a Hercules card myself and have had no problems.


Just play the game......do not complain about it!
Sith Maximus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Technical Help > EAX Advanced HD issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:30 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.