lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: JediMod 1.2 disconnect problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-25-2002, 09:06 PM   #1
Jah Warrior
part time waster
 
Jah Warrior's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,393
JediMod 1.2 disconnect problem

Our server runs JediMod 1.2 and of late everytime somebody wins a match in duel mode players are getting disconnected.

Its only recently started doing this and can see no logical explanation for this as the config is unchanged from when it was working just fine.

Also the with JediMod running it is virtually impossible for people to connect while in Pure mode, why is this? Is this a common problem and does anyone know a solution to these questions?


Peace & Ting

Jah
Jah Warrior is offline   you may: quote & reply,
Old 08-25-2002, 11:26 PM   #2
Rad Blackrose
Banned
 
Rad Blackrose's Avatar
 
Status: Banned
Join Date: May 2002
Location: Retired
Posts: 810
I believe someone else had a similar problem stemming from a bad .pk3 file. Can we get this confirmed?
Rad Blackrose is offline   you may: quote & reply,
Old 08-26-2002, 04:47 PM   #3
Dest
 
Join Date: May 2002
Location: Florida
Posts: 339
No clue what the duel mode problem is. If it worked before then it should still work.

The connection problem might be because you or the players have old style hilt files in their base directory. The hilts where everyone has the same hilt I mean. I think it does this in normal non JediMod gameplay too. Try turning on autodownload and see what they start downloading.

Also, I think there is a 128 model limit in the game, so all the hilt models + a bunch of player models might push you over that limit, and I have no clue what happens then. I would assume it just ignores the extra models but it might also cause memory errors or something.


irc.quakenet.org #jkacoding
Dest is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > JediMod 1.2 disconnect problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:35 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.