lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedimod problem with nvidia 4041 drivers
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-02-2002, 03:57 AM   #1
Gooey
 
Gooey's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: So CA
Posts: 165
Jedimod problem with nvidia 4041 drivers

wow, looks like my post got nerfed. well here it is again, hope to get some help on the issue

***

Some textures and portions of the screen are all screwed up when using the new drivers and loading jedimod. It is very strange.

The problem does not affect any other game, or jedi knight II when run normally. It only happens when I load jedimod.

The lightsaber is a row of grey boxes, the TCK SABER MOD setup section is all grey also, and there is a large grey border around the console when you drop it down.

Anyone else have this problems? It would be a shame for these beta drivers come back from the microsoft labs with whql certification and have this problem, as jedimod is pretty much the only way I play jedi knight II anymore.



***


Bumper sticker wisdom...

"My Karma ran over your Dogma"

Helping to ban trolls since 1991
Gooey is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Jedimod problem with nvidia 4041 drivers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.