lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: System Textures!!! Whered They GO?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-16-2002, 03:29 PM   #1
Alvinater
 
Alvinater's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Georgia
Posts: 21
Exclamation System Textures!!! Whered They GO?

For some reason my system textures are not there such as caulk. When I load the textures I can see a box that says caulk_indoors but under that is a blue and black checker box and not the thing that says caulk in pink! What do I do to fix this?


Please Email me Or Contact Me By AIM : Bailey5241

Thnkx Much ... Alvinater
Alvinater is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2002, 05:06 PM   #2
idontlikegeorge
 
idontlikegeorge's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Striking fear into the hearts of Demolicans and Republicrats.
Posts: 951
yeah thats happened to me before. see if you can find a mapextras.pk3 on your computer, and put that in you base folder, thats the only way i got it to work.

if not, then reinstall the first tools pack and it should come with it
idontlikegeorge is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > System Textures!!! Whered They GO?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.