lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Pro Mod Servers
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-29-2002, 02:18 PM   #1
Psychobobvr21
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 18
Pro Mod Servers

I can't seem to find a pro mod server.....
ONe thing that i think should be put in the next version is a pro mod filter to help people find games.

COuld Someone give me an IP of a good server?
Psychobobvr21 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 02:27 PM   #2
zerowingzero
 
zerowingzero's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Yes please. No Wait...
Posts: 485
You can use third party programs to look for servers now ( like qtracker) and from what i heard, there will be a built in filter in beta 3.

edit: Artifex's server (guns): 63.99.213.122
Prax clan server (saber only): 206.169.69.25
zerowingzero is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 03:32 PM   #3
ArtifeX
 
ArtifeX's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 946
Yes, there is a ProMod game filter in the next version. It's already up and running in my current build.


Artifex *ASC*
ArtifeX is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 03:36 PM   #4
taboo
 
Join Date: Apr 2002
Location: Great White North
Posts: 84
I use gamespy 3d which works pretty well. Do a refresh/update, click on the 'game' tab to sort by gametypes alphabetically and scroll down until you find the promod games.
taboo is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 03:37 AM   #5
Luc Solar
PH34R TEH INSANE JAWA!!!
 
Luc Solar's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Finland
Posts: 1,486
I've said this a thousand times and I'll say it again:

Get The All-Seeing Eye.


Got Honourz? Great.. I hope you choke on it!

I r0xx0r all j00 nooberz that mess with me. You nooberz suXor out of my way or I eat j00....

Most ridiculous Quote of the century: >)O(< ENmiTy: promoting mindless FFA and SD kills promotes disorderly conduct amoung the online community.
Luc Solar is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 07:02 PM   #6
Psychobobvr21
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 18
So far what i have seen of pro mod it is great.......
However no one seems to be playing it when i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Psychobobvr21 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 08:04 PM   #7
MrCrusher
 
Join Date: May 2001
Posts: 191
Quote:
Originally posted by Psychobobvr21
So far what i have seen of pro mod it is great.......
However no one seems to be playing it when i am!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I've been running a server the for the last few days:

"Duel Sabre/NF ProMod"

Since then the log shows that around 700+ clients trying to connect but almost all of them either have autodownload disabled, an unpure pak file, don't want to wait thru the download(maxrate set to 60,000) or some other unkown problem. About 3 players have connected properly so far .

Then there are those who connect but time-out after a whole lot of "Warning: MSG overflow for Xplayer" messages. About two dozen client have fallen to this fate thus far. Not sure what to make of it .

I've been waiting around the server for victims, but few have yet fallen into my web.

But if I'm not there, then take on Tavion if you think you can handle her.

p.s. make sure to enable dismember
MrCrusher is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 08:31 PM   #8
zerowingzero
 
zerowingzero's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Yes please. No Wait...
Posts: 485
Here's your problem fishbulb:
Disable slow mo duel end,
set it so that the Tavion bot leaves after 2 people join,
and make sure you expain how to turn on auto-dl in your MOTD.

Otherwise good server.
zerowingzero is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 08:33 PM   #9
MrCrusher
 
Join Date: May 2001
Posts: 191
Cool,

thanks
MrCrusher is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2002, 09:21 AM   #10
ArtifeX
 
ArtifeX's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 946
Damn, that's a huge number of people trying to connect incorrectly. I'll have to set the client's autodownload cvar to true by default from now on. Maybe even make it unchangeable as well. I can't really see any detrimental effects to having it permanently on.

Anyone got a reason I shouldn't make this happen?


Artifex *ASC*
ArtifeX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2002, 02:11 PM   #11
MrCrusher
 
Join Date: May 2001
Posts: 191
Its the client auto download that needs to be enable. Until they upload the mod you can't fix the little bastards.

Now that Zerowingzero mentioned it I remember an ancient post on how SlowMotion death was causing connection problems for dedicated servers.

The traffic and uploads have picked up considerably since his friendly reminder of the Slow motion death bug.

Maybe you could fix this bug? SlowmotionDeaths really enhance duels.

I've mailed you some info on my server.
MrCrusher is offline   you may: quote & reply,
Old 10-01-2002, 06:07 PM   #12
MrCrusher
 
Join Date: May 2001
Posts: 191
Artiflex,

Just curious but when you release Beta 3 will it automatically overwrite beta 2 in their ProMod directory during auto downloads?

Or should it have its own directory. I wonder if those with beta 1 are having trouble connecting to beta 2 servers...

You probably already have this covered but just thought I'd mention it.

MrCrusher is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2002, 09:23 AM   #13
ArtifeX
 
ArtifeX's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 946
Yes, beta 3 will be going in its own directory this time. I thought using the same directory would be simpler, but it turned out to be more trouble than a new directory.

I hadn't thought about people using beta 1 having trouble connecting. That certainly makes sense. I wonder if the engine knows when a .pk3 file has been changed if it has the same name as the file on the client. Someone willing to test this?


Artifex *ASC*
ArtifeX is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2002, 12:15 PM   #14
MrCrusher
 
Join Date: May 2001
Posts: 191
Just found beta1 .pak and installed to the emptied promod folder.

I logged on to my server thru my LAN and after the D/L the mod worked fine. The old pack file was there and the new pack file was named something like "promod.01bb1949.pk3"

Seems to work fine with previous version.

MrCrusher is offline   you may: quote & reply,
Old 10-02-2002, 04:19 PM   #15
Blamer
 
Blamer's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Michigan, USA
Posts: 136
Yep, apparently the engine still does some sort of checksum after it finds pak files with matching filenames. I remember when I played on the Worms World dueling server, having at least three different coexisting versions of duel_waterfall.pk3 that I downloaded from the server. So theoretically, if a user with Beta 1 connects and his autodownload is enabled, the game will download the Beta 2 file as normal.
Blamer is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Pro Mod Servers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:00 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.