lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: double edge problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-24-2002, 05:12 PM   #1
genis
 
genis's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: madison, wi
Posts: 2
double edge problem

I want to play MP with the double edged lightsaber.

I created my own server with a bot as an opponent. Then I typed in

/helpusobi 1

and then

/devmap xxxx

It said that it couldn't locate maps, I even tried /devmapall , and that didn't work.

For the heck of it, I typed in

/thedestroyer
and some other cheats. I think the problem is that the cheats are not enabled or something. Any input is appreciated! Thanks.
genis is offline   you may: quote & reply,
Old 10-24-2002, 06:30 PM   #2
Darth Kaan
 
Darth Kaan's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Ruusan
Posts: 900
helpusobi 1 is for single player.

In MP type in devmap "mapname"

Once it reloads, turn off your saber, then type in /thedestroyer


Last edited by Darth Kaan; 10-24-2002 at 07:41 PM.
Darth Kaan is offline   you may: quote & reply,
Old 10-25-2002, 02:18 AM   #3
thehomicidalegg
 
thehomicidalegg's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 984
built in mp maps are:
ctf_bespin
ctf_imperial
ctf_ns_streets
ctf_yavin
duel_bay
duel_jedi
duel_pit
duel_carbon
duel_bespin
duel_temple
duel_hangar
duel_training
ffa_bespin
ffa_deathstar
ffa_imperial
ffa_ns_streets
ffa_ns_hideout
ffa_raven
ffa_yavin
thehomicidalegg is offline   you may: quote & reply,
Old 10-25-2002, 09:35 AM   #4
genis
 
genis's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: madison, wi
Posts: 2
Thank you for the replies. I wasn't typing in the right map names. I'll give your suggestions a shot!
genis is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > double edge problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:55 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.