lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Need script for activating/deactivating "showtime"
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-12-2002, 10:26 AM   #1
Lord MuRaTuS
 
Lord MuRaTuS's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 36
Question Need script for activating/deactivating "showtime"

Ok I have 2 keys on the keyboard bound to "cg_drawtimer 1" and "cg_drawtimer 0", the keys are Q and R. For showing time/unshowing it.

Now I wonder how I will bind a script to one key only, for example Q, so when I press it ONCE, the timer will show, and when I press it again, it will not be showed ? How is this done?

I also need same kinda script but for running/walking, if its possible.

Thanks in advance
Lord MuRaTuS is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2002, 10:41 AM   #2
taboo
 
Join Date: Apr 2002
Location: Great White North
Posts: 84
This should toggle the timer on and off with the q key. I would think that you could use the same basic script for a crouch toggle using +movedown and -movedown.

set TimerSwitch_1 "cg_drawtimer 1; set TimerSwitch vstr TimerSwitch_2"
set TimerSwitch_2 "cg_drawtimer 0; set TimerSwitch vstr TimerSwitch_1"
set TimerSwitch vstr TimerSwitch_1
bind q vstr TimerSwitch
taboo is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2002, 12:03 PM   #3
Lord MuRaTuS
 
Lord MuRaTuS's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 36
Tnx alot..!

It works, kicka$$!
Lord MuRaTuS is offline   you may: quote & reply,
Old 12-12-2002, 07:13 PM   #4
Lathain Valtiel
Ex-Angel
 
Lathain Valtiel's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 929
LFN Staff Member 
As for running/waling... I think you may just bind a key to

toggle cl_run
Lathain Valtiel is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2002, 03:12 AM   #5
Lord MuRaTuS
 
Lord MuRaTuS's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 36
MMXP: Thanks, but I made it working by +speed and -speed.

//runtoggle
set Runtoggle_1 "+speed; set Runtoggle vstr Runtoggle_2"
set Runtoggle_2 "-speed; set Runtoggle vstr Runtoggle_1"
set Runtoggle vstr Runtoggle_1
bind kp_enter vstr Runtoggle
Lord MuRaTuS is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Need script for activating/deactivating "showtime"

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.