lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Console command
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-19-2002, 05:18 PM   #1
Admiral Derski
 
Admiral Derski's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chicago IL
Posts: 109
Console command

Can anyone help out here? Ive heard in quake 3 that there is a console command to show what your characters speed is while your moving, however I havent been able to find that either on this site or Planetquakes forums. Does anyone know the command or a place they can direct me??
Admiral Derski is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2002, 02:10 PM   #2
Admiral Derski
 
Admiral Derski's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chicago IL
Posts: 109
bump
Admiral Derski is offline   you may: quote & reply,
Old 12-23-2002, 03:22 PM   #3
griff38
 
griff38's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: IN THE MACHINE
Posts: 938
Thumbs up fps

Admiral,
I am too lazy to go look it for you. But you can try this:

In game bring up your consol and type: /cvarlist then use the page up & page down buttons to look at the commands.

Look for something that has the FPS in it.

Example: it might look like this /cg_draw fps "0" or "1"

0 means off 1 means on

so to turn it on you would type: /cg_drawfps "1"

Don't forget to hit enter. I often wonder how many new guys enter thr command and then close the consol.

I'll take a look and get back with you.


Last edited by griff38; 12-23-2002 at 04:00 PM.
griff38 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-30-2002, 08:09 AM   #4
Admiral Derski
 
Admiral Derski's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Chicago IL
Posts: 109
Yeah I actually use the FPS monitor and you are correct that is the command, but what Im looking for is a command that shows your characters movement speed, for instance to see how fast im going when bunny hopping etc, Ive seen references to a command like this on Q3 forums but they never give the command. im gonna post there also to see if anyone can help. Thanks for the help
Admiral Derski is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > Console command

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:29 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.