lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Weird bug
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-25-1999, 11:32 PM   #1
Indy_Freak
Guest
 
Posts: n/a
Question Weird bug

Hi all
I just got Indy the other day and I got all the way to level 3. Ok, so I raft down the river, grab the beeswax candle, and come to the elevator. I pull the lever and walk into the car. A cutscene starts and shows Indy ascending the elevator. When he is halfway up the elevator freezes. Then the camera shifts and show the ropes working from above. After this the camera comes up and then points down at the snow. At this point, the game freezes, with the sound of gears and ropes grinding. Every time I have tried to play this part this happens. What the heck is going on?! I think my comp is a little slow at 266 mhz, but I had no trouble with the others. Can someone help me?

Whew, got that out
Indy_Freak
  you may: quote & reply,
Old 11-26-1999, 10:05 AM   #2
FotTrigger
Guest
 
Posts: n/a
Post

I use a P233 and it works fine..
Try changing sounddevice might work!



------------------
<<<Fottrigger>>>
"What is this? Sounds like steppin' on popcorn!"
  you may: quote & reply,
Old 12-21-1999, 09:40 AM   #3
Clong
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

I have exactly the same problem. How did you manage to solve this? It's driving me crazy. I have P2 400, Monster 2, 128 RAM, SBLIVE and patched version of game.

CHRIS
  you may: quote & reply,
Old 12-25-1999, 07:41 PM   #4
bonnie
Guest
 
Posts: n/a
Post


I had some funky **** and graphics problems
until I went to control and cut the "fog"
option.

No probs after that
bon
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > IndyJones.net > General Discussion > Club Obi Wan > Weird bug

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:47 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.