lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: cant get 'all seeing eye' to work properly
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-07-2003, 09:05 PM   #1
Jedi4141
 
Jedi4141's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: chicago
Posts: 11
cant get 'all seeing eye' to work properly

I just went and downloaded the all seeing eye (ASE) program.
The looks great with all filters and rooms and such. Both how come when I click 'connect as player' I get nothing. Any clue, what am I doing wrong? Thanks for any help.

Is it worth using this program or QTracker which seems to require a membership fee?
Jedi4141 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-07-2003, 09:54 PM   #2
BlackDove
Resident Jackass
 
BlackDove's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denial
Posts: 3,643
i use q tracker, it rocks, and what membership fee O.o?


There are only two constants in this world.
1. I kill you.
2. You cry for a lightsabre damage nerf.
BlackDove is offline   you may: quote & reply,
Old 01-11-2003, 10:12 AM   #3
Admiral_Ackbar8
 
Admiral_Ackbar8's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 258
q-tracker is maybe the best player tracking system and i use it to track people in my clan
Admiral_Ackbar8 is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2003, 08:33 AM   #4
Bilbo Skywalker
 
Bilbo Skywalker's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Mid
Posts: 703
ASE works no problem for me, have you tried just double clicking the server you want to join? this is the default way to connect.









For all your current and upcoming Star Wars needs come too...

[size=big]echonetwork[/size]

Check out my CTF guide for JA Here
Bilbo Skywalker is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2003, 08:37 AM   #5
Hekx
Republic Mofo
 
Hekx's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Where?
Posts: 3,304
Hot Topic Starter 
Re: cant get 'all seeing eye' to work properly

Quote:
Originally posted by Jedi4141
I just went and downloaded the all seeing eye (ASE) program.
The looks great with all filters and rooms and such. Both how come when I click 'connect as player' I get nothing. Any clue, what am I doing wrong? Thanks for any help.
Make sure you have set the ASE up by locating the jk2mp.exe file when it searches for installed games. Not the JediOutcast.exe.

Quote:
Originally posted by Jedi4141
Is it worth using this program or QTracker which seems to require a membership fee?
QTracker is free and doesn't require any membership fee. Although I personally prefer the All-Seeing Eye, and never really got the hang of QTracker, even after 5 installs. Use whatever is best for you.
Hekx is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > cant get 'all seeing eye' to work properly

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:50 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.