lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Creating bots via script on dedicated server
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-12-2003, 04:13 AM   #1
MasterData
 
MasterData's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Far, Far Away
Posts: 28
Creating bots via script on dedicated server

Is there a way to script the creation and deletion of bots on a dedicated server? Here's why I ask:

I run a server just for me and a friend, and we like to team together to take on lots of bots in team deathmatch. Unfortuately, when the map changes, the game balances out the teams, even though auto-balance is off. I'd like to be able to kick all bots and add them in again remotely (using rcon).

I tried creating a script to kick the bots one by one, but it seems rcon ignores commands after a semicolon.

For instance, this will work when I'm hosting the game myself:
Quote:
bind F1 "kick Yoda; kick Luke"
But when I connect to my dedicated server, and use this:
Quote:
rcon kick Yoda; rcon kick Luke
It only executes the first command, kicking Yoda. (leaving off the second 'rcon' doesn't work, either)

Anybody know of a solution?
MasterData is offline   you may: quote & reply,
Old 01-12-2003, 07:25 AM   #2
ksk h2o
 
ksk h2o's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 463
rcon kick allbots
should kick all the bots. As for adding them to specific teams... I dont know that command sorry.
ksk h2o is offline   you may: quote & reply,
Old 01-13-2003, 06:59 AM   #3
MasterData
 
MasterData's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Far, Far Away
Posts: 28
Thanks, ksk h2o...that's very helpful!
MasterData is offline   you may: quote & reply,
Old 01-14-2003, 03:58 AM   #4
MasterData
 
MasterData's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Far, Far Away
Posts: 28
Kicking "allbots" works great. And I made a script so that each time I hit a key (Insert in my case), the server adds another bot from my chosen list.

Unfortunately, even with team balance off, I can't control what teams the bots go to. My script specified that the bots be on blue team ("rcon addbot Vader blue 7" etc), but after adding a blue bot the game forces the next bot to be on red, even if I specify blue. Grr. Is there any way around this?
MasterData is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Creating bots via script on dedicated server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.