lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Map Request
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-31-2002, 09:29 PM   #1
JM^Anakin
 
JM^Anakin's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: United Kingdom
Posts: 4
Question Map Request

Hello all, I don't know if it's yet possible but if people can make new maps for JKII I would really appreciate a mapper replying as I have a custom map project to do.

Thanks all.
JM^Anakin
JM^Anakin is offline   you may: quote & reply,
Old 04-01-2002, 08:21 AM   #2
UniKorn
Mysterious Mapper
 
UniKorn's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Belgium
Posts: 1,282
It isn't yet possible, but it will be soon

UniKorn
Mapper 4 Wired Lamp Studios
http://www.wiredlampstudios.com


Mapcenter:
http://www.map-center.com
UniKorn is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 01:40 AM   #3
Manquesa
 
Manquesa's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 699
It is possible to make the maps now, many people started making them before the gameas even finished. But you will have to wait before you can insert the appropriate entities into the map as it won't be playable in JK2 untill then


Finished Projects:
Sith Terminator
Awing
Tie-Interceptor
Y-Wing
Death Glider
Slave 1
Ep. 3 Jedi Starfighter

Current Projects:
T-16 Skyhopper

Last edited by Manquesa; 04-10-2002 at 01:05 AM.
Manquesa is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 04:00 PM   #4
kruxus
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14
i have this problem: i want to start map right away (even if i cant get it playable yet, but convert it to jk2 later). what program should i use? i dont have q3 so i cant use gtkradiant it seems like...
kruxus is offline   you may: quote & reply,
Old 04-09-2002, 08:43 PM   #5
Manquesa
 
Manquesa's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 699
Lightbulb

Quote:
Originally posted by kruxus
i have this problem: i want to start map right away (even if i cant get it playable yet, but convert it to jk2 later). what program should i use? i dont have q3 so i cant use gtkradiant it seems like...
Here's just one option, if for whatever reason you don't want to use gtkradiant or QERadiant. Go to http://www.effiles.com and download the free demo version of Star Trek: Elite Force. Also download the GDK (game development kit) whitch contatins EFRadient, and use that to start making your maps. Just dont' put in any entities because you won't be able to use them. You can also download EFRadiant tutorials there as well.
Like I said this is just one option if you really can't wait for the JK2 version.
Manquesa is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2002, 05:45 PM   #6
JM^Anakin
 
JM^Anakin's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: United Kingdom
Posts: 4
Sorry, don't think I explained well, I have some ideas for a map but I haven't done any map mapping and I'd probably take years to do one map.

I need a mapper to make some maps from Ideas I have, anyone interested, please reply or go to #JediMasters on quakenet on mIRC and talk to me or JM^Obi-Wan.
JM^Anakin is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Map Request

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:34 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.