lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Slime and Grass
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-22-2003, 11:29 PM   #1
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
Slime and Grass

NOTE: i posted this like 2-3 hours ago, but the post is gone... I think....


Anyways, I put some slime in my map, and made it a trigger_hurt, its slow with dmg 4. But it wont show up. I dotn know how to fix this, and its the best part of that room!

And now for grass, i put the MD3 in, it shows up, but not in game, so whats up with that?

Please, and help would be be really nice!

Thanks

-lukeskywalker1
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2003, 11:32 PM   #2
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
BTW if it helps, its a multiplayer map. I shouldnt need a whole lot of help this time, unlike last time. (4 this map, if you remember i had like 50 posts because that other map was my 1st one)

-lukeskywalker1
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2003, 12:35 AM   #3
Obsidian-Jovani
 
Obsidian-Jovani's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Onderon
Posts: 223
Re: Slime and Grass

Quote:
Originally posted by lukeskywalker1
I put some slime in my map, and made it a trigger_hurt, its slow with dmg 4. But it wont show up. I dotn know how to fix this, and its the best part of that room!-lukeskywalker1
What won't show up? the slime or the damage?

If the slime does not show up is it a texture or a shader?


Binary Sunset Studios

WIP: A SP Project entitled "Resurgence"
Obsidian-Jovani is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2003, 11:28 AM   #4
aazell
 
aazell's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 131
I had the same problem. Just create a trigger_hurt brush and place it in the exact same area as the slime.

I don't think that water/slime brushes react well to becoming entities. They have enough to think about being just being watery.

As for the models. Do other models show up in your map? There may be a glitch in the particular model that you are trying to use. Try inserting a few other models and see if they show up
aazell is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2003, 12:33 PM   #5
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
Don't make any type of brush other than trigger brushes into triggers.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2003, 12:41 PM   #6
aazell
 
aazell's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 131
That's good advice. Listen to that man!
aazell is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2003, 06:41 PM   #7
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
The trigger hurt worked with water, oh well, ill do what you say.

Yes other models work. These are the models that dont work, they came in game, and ive seen them in the yavin temple level. But they wont show up in game, only in Radiant

models/map_objects/yavin/grass_b.md3

models/map_objects/yavin/grass_tall_b.md3


There just not there.

Any other help would be appreciated

thanks
lukeskywalker1
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Slime and Grass

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:53 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.