lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: weird cutscene/entity problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-12-2003, 11:13 PM   #1
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
weird cutscene/entity problem

I have a cutscene in a room that has a locked door. As the camera moves from one ref_tag to another, the door temporarily disappears. What is causing this?
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2003, 11:06 AM   #2
Leslie Judge
Teacher
 
Leslie Judge's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Budapest, Hungary
Posts: 1,382
Maybe a little VIS problem because of the architecture. Or maybe just your camera passes through a thick area portal in an other but open door. Or something else. Screenshots are always useful either from game or editor.


L. J.
Leslie Judge is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2003, 05:36 AM   #3
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
I imported the room, door and hallway from the original map and made the cutscene in a seperate map. It worked perfectly. I loaded the ref_tags and info_nulls back to the original map. The cutscene works but in this map the door disappears for a second. I checked the blocks grid and nothing seems out of the ordinary.
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2003, 12:02 PM   #4
Kengo
 
Kengo's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Radio Free Europe
Posts: 1,145
Hmmm, I had this happen too, for no apparent reason things dissapearing in a cutscene...Hmmm, I guess if you copied the entire map, and pasted it into a new map file, it would probabaly work. Not sure it would be worth all that bother just for this problem though - if you do, make 20 or 30 ...thousand backups. Keep one CD several miles away incase where you are falls into the sea. Send a copy into outer space. Seriously, amazing how often map files and computers both tend to break...


------------------------------------------------
www.map-review.com
Kengo is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > weird cutscene/entity problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:41 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.