lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: error message: MAX_PLANES?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-13-2003, 12:14 PM   #1
wannadie
 
wannadie's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 42
error message: MAX_PLANES?

I compile my map alright but when I try to load it in JO, it gives me this error message:

Error:

MAX_PLANES

reached (2048)

[OK]

What's a Plane anyway?
How do I know how many planes I have?
wannadie is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2003, 01:08 PM   #2
Mr. Chopper
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 139
I'm not sure, but when that message pops up, it should highlight the offending brush. I had to redraw any brushes that came up with that message, I don't know if there's another way around it.
Mr. Chopper is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > error message: MAX_PLANES?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:25 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.