lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Not Enough Customization for Full Version? Try these Cheats! (*SPOILERS*)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 10-30-2003, 12:01 PM   #481
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Ask IG-64. The Cheat Master!




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 01:42 PM   #482
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
witch level? if its the one where you have to find rosh, then its gonna be:

playermodel rockettrooper2

or if you want to do it the model_default way its

playermodel rockettrooper model_default model_default model_defualt

without the 2

but the thing is, is that you don't have the jetpack unless you spawn it from boba so it will be flames instead of blue, i don't think you can fix this. and also be warned that it has no walking animations except backwards so it will slide when you walk so you have to use jetpack the whole time.

if its another level then please tell me witch one.
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 05:22 PM   #483
JA_General
Rookie
 
JA_General's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Holland
Posts: 91
yea it's that level were you have to find rosh but.... at the very beginning were you land with you ship on the platform. yea it's the one that flyes with the blue jetpack flames.

Btw whats the diffrent between
playermodel rockettrooper model_default model_default model_defualt

And...

Playermodel Rockettrooper


http://www.thejediacademy.net/files/server-pack-updates.zip

Visit This site for 20 New Skins
JA_General is offline   you may: quote & reply,
Old 10-30-2003, 05:33 PM   #484
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by JA_General
yea it's that level were you have to find rosh but.... at the very beginning were you land with you ship on the platform. yea it's the one that flyes with the blue jetpack flames.

Btw whats the diffrent between
playermodel rockettrooper model_default model_default model_defualt

And...

Playermodel Rockettrooper
well, playermodel rockettrooper2 turns you into the rockettrooper

when playermodel rockettrooper model_default model_default model_default overwrites the player so it appears in the cut-scenes and allows you to resize the model using other model.

for more of my cheats and information go to Cool cheats i found out *SPOILERS*
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 12:51 PM   #485
stork
Lurker
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
help

I've tried the "npc spawn vehicle" cheat and received the following error "Cheats are not enable on this server." I was in SP on the last level. Is there another command you have to enter to activate the cheats?

Stork
stork is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 12:54 PM   #486
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
You'll have to type "devmapall" or "helpusobi 1" in the console first.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 10-31-2003, 01:30 PM   #487
stork
Lurker
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
Thanks for the info. I typed in helpusobi1 but left out the space.oops, I'll try it out tonight.
stork is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 01:48 PM   #488
Arteale
Rookie
 
Arteale's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Canada
Posts: 73
Dunno if anyone posted this in all eleven pages but:

sabercolor (sabernumber) (color1) (color2)

for dual saberists, I believe left hand is color 2, and color1 is right hand.
Arteale is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 02:17 PM   #489
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
yes, it has been posted.

and, also sabercolor 1 color color changes the staff.

welcome to the boards arteale
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 07:09 PM   #490
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Erm, I've got a few questions.
1. Sorry if this is the wrong place, but what part of the Cultistcommando NPC file do I need to put into other NPC files for dual guns?
2. This has already been asked, but I don't think it was answered. If you do G_Corpseremovaltime 0, and G_Saberrealisticcombat (is this the same as dismemberment btw?) is also activated, only the biggest part of the body remains. The rest fade away How can you stop this? Usually (unless I'm going for some funny screenies or something, or just messing around( I don't cheat, except for Saber combat thingy, but I love corpses lying around (even if it does cause slight lag, lol, once I kept spawning Stormies, and my blade killed them in a second or two, then there was a huge pile of them, and I was really lagging... I pushed them all into the sea though). I hate it in games that corpses fade away, because I like realism. So, how do ya?
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-01-2003, 11:22 PM   #491
Shiro_Kishi
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 4
Sabers

Does anyone know how to use the saber (name) command to spawn the double saber, everything I try gives me a single bladed red saber
Shiro_Kishi is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 12:45 AM   #492
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
saber dual_# for mauls saber staff #=1-5 for different hilts

saber saber saber for double (dual) sabers saber=anything, kyle, luke, empty (daggars), desann, or
spoiler:
sith_sword


and then just in case your wondering

sabercolor 1 color color for saber staff

sabercolor 1 color and sabercolor 2 color for dual sabers color=red, orange, blue, green, yellow, or purple

Have fun

Last edited by IG-64; 11-02-2003 at 12:58 AM.
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 03:27 AM   #493
Digisteve5
Lurker
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Question demo?

Are these cheats for the demo version? PLEASE, PLEASE write me back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Digisteve5 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 08:57 AM   #494
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Re: demo?

Quote:
Originally posted by Digisteve5
Are these cheats for the demo version? PLEASE, PLEASE write me back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
No. Not all of them work for the demo. Get the full game!




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-02-2003, 10:06 PM   #495
TheMonsterOfTheIsland
Rookie
 
TheMonsterOfTheIsland's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 124
kicking and double saber throw

I don't know if this has been posted or not, but how do you:

1. Throw two sabers at once?

2. Kick with any lightsaber style?

Also, I found a couple of saber cheats. Again I don't know if this has already been posted, but here they are:

addsaberstyle

setsaberstyle

The saberstyles are: SS_MEDIUM SS_FAST SS_STRONG SS_STAFF SS_DUAL SS_TAVION SS_DESSANN

Example: setsaberstyle SS_MEDIUM

Note: If you want to confirm the spelling of the different styles, just type in the cheat without the styles and the styles will be displayed.
TheMonsterOfTheIsland is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 12:57 AM   #496
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
I found that if you type zoom into the SP console, its your electrobinoculars(sp?) from JO. Do it again and it unzoom's.

If this has been posted, let me know.




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 01:37 AM   #497
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
i posted this back in the "long cheat list" thread and have known about it for a long time.
you can also use give batteries to regenerate it (if it needs regenerating?)
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 04:55 AM   #498
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Re: kicking and double saber throw

Quote:
Originally posted by Reggie333
1.Throw two sabers at once?

2. Kick with any lightsaber style?

1. Sadly, no.

2. Don't think so, they are only AI moves. So you can't do that.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 05:29 AM   #499
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Re: Re: kicking and double saber throw

Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
2. Don't think so, they are only AI moves. So you can't do that.
au contraire, i did make a bind to switch between one saber stance to the other so fast that you are able to throw the staff, if i had time i could make a bind to switch to melee or staff (witchever kicks you want) and then back again without delay, iv'e gotten close in the past, but i never succeded
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 12:30 PM   #500
manoman81
Forumite
 
manoman81's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In the office of the Teleconferencing gods!!!!!!
Posts: 694
Just a quick question: I think this has been posted but I cant find it. Is there a list or instructions on how to get some of the other weapons in the game? I know you can do give weapon_whatever. But when I switch to a saber, I can't get that weapon back. Is there a way to get it back?
manoman81 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 01:42 PM   #501
TheDog
Lurker
 
TheDog's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Germany
Posts: 8
If you write "give all", you'll get all weapons, full ammo, full health and full shields.


Silence is a heavy Storm! (Manowar)
TheDog is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 03:40 PM   #502
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by manoman81
Just a quick question: I think this has been posted but I cant find it. Is there a list or instructions on how to get some of the other weapons in the game? I know you can do give weapon_whatever. But when I switch to a saber, I can't get that weapon back. Is there a way to get it back?
you have to bind a key to it
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 03:41 PM   #503
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by TheDog
If you write "give all", you'll get all weapons, full ammo, full health and full shields.
your joking, right?
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-03-2003, 08:47 PM   #504
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Quote:
Originally posted by Arniefett
Erm, I've got a few questions.
1. Sorry if this is the wrong place, but what part of the Cultistcommando NPC file do I need to put into other NPC files for dual guns?
2. This has already been asked, but I don't think it was answered. If you do G_Corpseremovaltime 0, and G_Saberrealisticcombat (is this the same as dismemberment btw?) is also activated, only the biggest part of the body remains. The rest fade away How can you stop this? Usually (unless I'm going for some funny screenies or something, or just messing around( I don't cheat, except for Saber combat thingy, but I love corpses lying around (even if it does cause slight lag, lol, once I kept spawning Stormies, and my blade killed them in a second or two, then there was a huge pile of them, and I was really lagging... I pushed them all into the sea though). I hate it in games that corpses fade away, because I like realism. So, how do ya?
Sorry if this is rude (but ya didn't seem to mind others doing it ) but can anyone answer?
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2003, 02:25 AM   #505
manoman81
Forumite
 
manoman81's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: In the office of the Teleconferencing gods!!!!!!
Posts: 694
Thanks IG
manoman81 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-04-2003, 03:53 PM   #506
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Thanks, I tried setting corpseremovaltime to a reeeeeeeeeeeaaaallly high number, but the severed parts still take the default... maybe in a patch? Oh, and I'm gonna make a complete copy of the Commando, and take parts away, and see which one removes dual guns... wonder if it works with any gun?
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-05-2003, 04:14 PM   #507
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Well, I copied the NPC file, but made it a Wookiee (I like playing Attack of the Wookiees... it's fun on Kril Dor) and it didn't work
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2003, 11:36 AM   #508
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
OK, this isn't a cheat, but it's sometimes funny. Get to the Vjun level, in the underworks of Bast Castle. Then, near the end of the level (near the part where you pull the thingies that feed the energy back to the machine) and keep moving, so Kyle keeps being forced to the edge, and then move forwards a bit, and he'll walk off It's quite funny, but then it goes to the cutscene, and he's back... and falls again
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2003, 02:28 PM   #509
Prime
Am I a truck or robot?
 
Prime's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Apr 2002
Location: Cybertron
Posts: 12,363
Current Game: Skyrim, Vector Thrust
10 year veteran! LF Jester Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally posted by Arniefett
Thanks, I tried setting corpseremovaltime to a reeeeeeeeeeeaaaallly high number, but the severed parts still take the default... maybe in a patch?
If you don't want the corpses disappearing at all, set it to 0.

Quote:
Originally posted by Arniefett
Oh, and I'm gonna make a complete copy of the Commando, and take parts away, and see which one removes dual guns... wonder if it works with any gun?
You cannot get dual pistols in this way. It is AI only. The onyl way I have head of is to spawn an NPC and take control of it.
Prime is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2003, 04:11 PM   #510
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
type in debugknockmedown and bind it, and hit the key to knock yourself down. when you jump kick someone after falling down, they die instantly sometimes also a quick escape from dual+staff twirls when you fail to hit with them and blue kata....


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2003, 07:44 PM   #511
IG-64
Moderator
 
IG-64's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Houston, Tx.
Posts: 5,958
LFN Staff Member Forum Veteran 
Quote:
Originally posted by Prime
If you don't want the corpses disappearing at all, set it to 0.
i believe he is talking about the severed parts

Quote:
debugknockmedown
how in the world did you find that?
IG-64 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-07-2003, 07:52 PM   #512
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
heh, it was an ol carry over from JK2, but now we can actually use it to good use


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Old 11-08-2003, 01:12 AM   #513
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by IG-64
i believe he is talking about the severed parts



how in the world did you find that?

1. There is a way to make the served parts dont disappear? How?

2. Hahahaha




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2003, 05:33 PM   #514
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Well, thanks about the dual guns... a friend of mine may find a way sometime, but for now no... and ya, I was talking about the severed parts, and I don't think there is a way... I'm gonna try that knock me down thing
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-09-2003, 05:46 PM   #515
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
it only works on servers that enable it, and as luck would have it, i do not know that cvar


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2003, 04:03 PM   #516
Jedi Lestat
Lurker
 
Jedi Lestat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Yavin 4
Posts: 2
Question JK:JA

Just one question:

Why does everybody call JK:JA JKA ?



Eons of destruction... All Within My Hands...
Jedi Lestat is offline   you may: quote & reply,
Old 11-10-2003, 09:38 PM   #517
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,187
Because saying Jedi twice is a waste.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2003, 11:11 AM   #518
DarthCobra
 
DarthCobra's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: USA
Posts: 380
Well I dont know if this has been covered yet or not ... so im gonna ask anywho.

In SP when using the map command to get to lets say kor2. Id like to have the dark side player that does the darkside cutscenes an what have you.

TIA



The Goal of a Sith is to fight without thought.
There is no pain where strength lies.
DarthCobra is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2003, 07:41 PM   #519
BMA77
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 7
i have noticed when i upgraded my game to 1.01, devmapall and helpusobi1 do not enable cheats anymore. also i had the dismemberment working with the jasp edit. this also does not work anymore. anyone have any idea to fix this? id hate to uninstall everything just to get the dismemberment and the cheats working again. all you seem to be able to do with 1.01 is playermodel ----. this royally sucks. thanx for your assistance.
BMA77 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-12-2003, 09:34 PM   #520
caseyjones
Rookie
 
caseyjones's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Texas
Posts: 39
Never Upgrade. Ever.


The class is pain 101, and your instructor is Casey Jones.
caseyjones is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Not Enough Customization for Full Version? Try these Cheats! (*SPOILERS*)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:33 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.