lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Not Enough Customization for Full Version? Try these Cheats! (*SPOILERS*)
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-13-2003, 05:56 PM   #521
BMA77
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 7
yeah i guess not. ill just re install it. crappy ass upgrde..lmao!
BMA77 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2003, 06:04 PM   #522
-DK-Squee
Rookie
 
-DK-Squee's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 44
its Helpusobi 1 not helpusobi1

woot! i got 500th post on this topic
-DK-Squee is offline   you may: quote & reply,
Old 11-13-2003, 08:24 PM   #523
burnitdown
Lurker
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
this may seem like a really stupid question but I cant find the win level cheat the one thats supposed to work is victory but I typed that in and it wont do it. Does anyone know it?
burnitdown is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 01:09 AM   #524
Omnikrome
Lurker
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
What is the exact format for binding keys?

I can't seem to get binding to work, I want to bind a move like the kata or the long jump to a single key, but I can't make it work, I'm begining to wonder if its just my game or if I am just doing something really stupid. Also when I try to do the bind for the Kata when I press enter to enter in the bind it suddendly throws the light saber out, then the key I bound the move to doesnt work, it only does a normal strike.

Lastly what are all of the commandline names for the force powers if I was going to bind them to a key in the console?
Omnikrome is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 02:04 AM   #525
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Sounds like you need to unbind that key before binding it to your command.

Just type in unbind key


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 03:15 PM   #526
Tesla
Senior Member
 
Tesla's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: England
Posts: 1,103
What are the commands to change the camara view to make the game have a FPS view for the saber ?
Tesla is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 06:51 PM   #527
eniaC
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 318
Quote:
Originally posted by [ASJN] Balboa
type in debugknockmedown and bind it, and hit the key to knock yourself down. when you jump kick someone after falling down, they die instantly sometimes also a quick escape from dual+staff twirls when you fail to hit with them and blue kata....
disclaimer: I'm not 100% serious

That doesn't work in MP does it, that would kinda suck .



shhhhh...don't tell people stuff like that.(j/k)


probrally doesn't work in MP anyhoo:quesyel:
eniaC is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 06:57 PM   #528
eniaC
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 318
Quote:
Originally posted by Tesla
What are the commands to change the camara view to make the game have a FPS view for the saber ?
try this thread, I havn't actually tried it, but I don't think it works.
http://www.lucasforums.com/showthrea...hreadid=115256
eniaC is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 07:50 PM   #529
Omnikrome
Lurker
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Ok

I figured out that I needed quotes to get the things to bind properly. I however can't seem to bind my higher level force abilities like lightning and grip to a single key as well as the give force command so I can have unlimited force while I hold down that key, have you or anyone else been able to do it, am I just being stupid?

also what are the names of the numpad keys it doesnt seem to like me attempting to bind something to keypad right for example. Also is it possible to bind a command to the insert key it complained when I tried that too.

Is there a console command to write the stuff displayed in the console to a text file I read about it somewhere but can't remember, it would help me see whats bound to what since there isn't any scrolling when you do "bindlist."
Omnikrome is offline   you may: quote & reply,
Old 11-14-2003, 11:00 PM   #530
Arjuna
Lurker
 
Arjuna's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 9
i can't get the 'unlimited force' trick to work either.

I thought it was:

bind q force_push; give force

but it doesn't seem to work.

And for some reason now, I am magically unable to find the site where I found that cheat.

ARGH!

Thanks in advance for any help anyway,

Mike


And I'm OUT THIS MUFUGGA!
Arjuna is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2003, 03:52 AM   #531
ondrahosek
 
ondrahosek's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Hating 1337 in a house near you
Posts: 545
Anybody know the full syntax of the saber command in JA? I know it's saber hilt1 hilt2, but what's after?


Ondra
(Ravu al Hemio, IH8Andre)
ondrahosek is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2003, 04:22 AM   #532
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
saber single_[1-9] for single saber

saber single_[1-9] single_[1-9] for dual sabers

saber dual_[1-5] for staff.

is this what you're looking for?




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-15-2003, 08:02 PM   #533
Frizz3000
Rookie
 
Frizz3000's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: England
Posts: 19
To get spawned vehicles to attack you have to shoot them and then get in. I no this sounds stupid but it works!

wok1


If there wasn't bad there wouldn't be good so it must be good to be bad sometimes.
Frizz3000 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-16-2003, 12:07 PM   #534
Arniefett
Rookie
 
Arniefett's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 25
Um, I heard you can use the pick up dropped sabers cheat in v1.01, but, what do you type in? I can't find it... in the patch thread it says g_pickupabledroppedsabers 1 but that does nothing for me... oh and I'll try that ship thingy.
Arniefett is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 09:21 AM   #535
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Check the Demo thread (link is in the first post of this thread) and make sure you're enabling cheats first (may need the helpusobi 1 instead of devmapall of course).


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 09:23 AM   #536
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by Arniefett
Um, I heard you can use the pick up dropped sabers cheat in v1.01, but, what do you type in? I can't find it... in the patch thread it says g_pickupabledroppedsabers 1 but that does nothing for me... oh and I'll try that ship thingy.
Just type in "g_s" in the console and press tab.

And you will get the answer.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 03:26 PM   #537
stork
Lurker
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
Saber Throw

I saw an earlier thread about the saber throw but I'm having diffcultity. Do you need to have cheats activated? What does the "saberdual_5" mean in the following sytax?

bind key "saberattackcycle; +altattack; wait 2; -altattack; saber dual_5; sabercolor 1 color color"
stork is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 05:19 PM   #538
Tesla
Senior Member
 
Tesla's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: England
Posts: 1,103
Can someone post the way to get dismemberment by adding some lines to the desktop icon or something like that.....im to lazy to look through 5 or more pages of this thread...
Tesla is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 08:06 PM   #539
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Go here


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 08:55 PM   #540
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

Good call RA!


Quote:
Quote:
Originally posted by razorace
Ok, let's clear things up once and for all.

=========
Singleplayer
=========

Apprenently the lastest patch (1.01) changed how SP handles realistic saber combat. g_saberrealisticcombat no longer exists and g_sabermorerealistic is now write protected (and not even accessable with cheat mode).

As such, you have three options on activating realistic saber combat / dismemberment. Both methods assume that you have model dismemberment turned on in your Setup->Options menu...

1. Use a modified menu to change the setting. I've personally done this change and will release it quickly if the demand is high. This is the easiest and quickest method.

2. Set the g_sabermorerealistic from the command line. Just add "+set g_sabermorerealistic number" to whatever method you use to start the game.

3. Add the g_sabermorerealistic setting (seta _sabermorerealistic number" to your autoexec.cfg. This will set the cvar whenever you start up the game.

g_sabermorerealistic Settings
----------------------------

0 = Off
1 = Boosted Damage
2 = Realistic Dismemberment
3 = Realistic Idle Damage

========
Multiplayer
========

Dismemberment for MP is easy but a two part issue.

1. Whoever is running the server must set g_dismember to a non-zero number.

This cvar is set on a 0-100 percentage scale......

0 = 0% chance of dismemberment
100% = 100% chance of dismemberment (when the conditions are correct)


2. Each client must set their cg_dismember setting to a non-zero number.

cg_dismember Settings
-------------------------

0 = Off
1 = Hand Dismemberment only?
2 = Arm/Hand Dismemberment only?
3 = Full dismemberment allowed.


That's all for know. I can write more about the individual methods if people request it. Sorry about any errors. It's bedtime and I'm tired.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 09:19 PM   #541
Tesla
Senior Member
 
Tesla's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: England
Posts: 1,103
Thanks Razorace.
Tesla is offline   you may: quote & reply,
Old 11-19-2003, 09:49 PM   #542
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
you're welcome.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2003, 09:27 PM   #543
[ASJN] Balboa
 
[ASJN] Balboa's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida, USA
Posts: 69
i dunno if this has been found out yet, but that special move boba fett has of doing the flamethrower can be done. i was playing as him in sp and tried force lightning on some stormies and suddenly i saw myself blasting them witha freaking furnace! its pretty cool nothing truely special other then it literally ravages cultists in seconds which lightning would not.


[ASJN] Balboa is offline   you may: quote & reply,
Old 11-22-2003, 10:13 PM   #544
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Yeah pretty much:

Force Lightning with Boba Fett model in SP = Flamethrower

(with the 1.01 patch)


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2003, 12:20 AM   #545
MajikTiger
Lurker
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Smile Disemberment

Hey, I've been reading all these cheats and great work guys, there sure are a lot of cheats!

Anyway I think this has been mentioned before but I got the g_sabermorerealistic thing working with the patch but, it seems it doesn't work if I load a quicksave; only when I load a new level. When it does work it seems to like to switch on and off randomly throughout the level. Hmmm. Has anyone else had this?

By the way I used the method of putting it in the command line for the shortcut, which seems to be the best way.
MajikTiger is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2003, 06:28 AM   #546
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Is there a cheat or a way to make the force push and pull faster?




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2003, 08:17 AM   #547
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Wink

Don't think so, but if you play as Desann in SP you can spam force powers pretty fast, and his have more "bang" behind them than most...

PS: To get the full effect you may need to spawn a Desann with the control cheat, or else take over his body with level 4 mind trick or higher.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-23-2003, 09:45 AM   #548
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by Kurgan
PS: To get the full effect you may need to spawn a Desann with the control cheat, or else take over his body with level 4 mind trick or higher.
But i will always see that annoying blue colored lines and the screen will be very dark.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2003, 07:27 PM   #549
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

It's the price you pay for (near) omnipotence I guess...


Here's some color settings that are cool.

Solid Black Twi-Lek: To use a coal black Twi-Lek (or have a Zabrak with black clothing, or a Human Male/Female, Rodian or Kel Dor with black trim) use the following settings:

\char_color_red 256
\char_color_blue 256
\char_color_green 256

"Better" Black:

It kinda looks crappy though, because its so dark there's no detail. So I played around with the settings (much easier if you're using OpenJediProject Basic .003 with its RGB slider) that give a "perfect" (IMHO) black tint that still allows detail.

\char_color_red 45.156250
\char_color_blue 45.156250
\char_color_green 45.156250

Looks great on the Zabrak female, more or less the same on the others as the above and okay on the Twi-Lek (she looks more of a dark gray).


(thanks to Lathain Valtiel and others for the tips!)


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2003, 07:35 PM   #550
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Since OJP Basic v0.0.3 was mentioned, here's a link to the d/l.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2003, 07:55 PM   #551
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Post

Here's the LF link: http://www.lucasfiles.com/index.php?...on=file&id=309


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-26-2003, 09:22 PM   #552
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Thank you. I was going to do that as well but lucasfiles was down at the time.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 11-28-2003, 10:35 AM   #553
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
You know, things are going to get a little more complicated, now that the patch is out, because some of the stuff that didn't work before may work now (like Boba Fett's flamethrower) and some stuff has changed (devmapall doesn't work, but helpusobi 1 does).

And that pick upabble dropped sabers cvar from the Demo is supposed to work in 1.01 now...


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2003, 04:52 PM   #554
psycore
Rookie
 
psycore's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13
mp model

Does anyone know what the command is to use the hothjacket in multiplayer?
it looks kinda cool in some snowmaps so i would really appreciate the command
thx for infos
psycore is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 02:49 AM   #555
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Well, you could just download OJP Skins.

[/Shameless Promotion]


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder

Last edited by razorace; 12-01-2003 at 08:02 AM.
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 05:50 AM   #556
psycore
Rookie
 
psycore's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13
Quote:
Originally posted by razorace
Well, you could just download [url=http://www.pcgamemods.com/2985/OJP Skins[/url].

[/Shameless Promotion]

Well thank you but there is already the jacket ingame or?
So why download, doesnt anyone know the command for it?
ty for your time

p.s.: its really cold on hoth maps when u must duel in a bikini like dress
psycore is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 06:17 AM   #557
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Quote:
Originally posted by psycore
Well thank you but there is already the jacket ingame or?
So why download, doesnt anyone know the command for it?
ty for your time
There is a cheat for that, but you'll have to ask IG-64 (The cheat master)

He posted it in his "Cool cheats i found" thread along time ago.....




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 08:05 AM   #558
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Quote:
Originally posted by psycore
Well thank you but there is already the jacket ingame or?
So why download, doesnt anyone know the command for it?
ty for your time
Well, sure, but they don't color selection or menu support.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 08:23 AM   #559
psycore
Rookie
 
psycore's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13
Quote:
Originally posted by |GG|Crow_Nest
There is a cheat for that, but you'll have to ask IG-64 (The cheat master)

He posted it in his "Cool cheats i found" thread along time ago.....
Well i dont like to look like a fool or so i looked in almost all threads regarding cheats or model but couldnt find it i heard someone mentioned in-game u must set all parts like head torso legs in console to get that jacket, but cant remember the right command so is anyone so kind to say it please? and if not its not such a big thing but i find its nice for the hoth maps
btw i wouldnt ask here or open a new thread? if i would found it anywhere else......, and if noone knows it i must pm the big cheater for it (maybe he has a third programm for mp as well no just jokin

@ Razor....
i mean i like only know this jacket-command not the full support just the jacket but ty anyways
ty 4 ya time and patience
psycore is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2003, 02:58 PM   #560
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,319
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

You say you "looked everywhere" and "couldn't find it"... but did you honestly read all 14 pages of this thread?

Because if you didn't.... ; )


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Not Enough Customization for Full Version? Try these Cheats! (*SPOILERS*)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:12 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.