lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Plant models (alpha shaders) in fog
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-19-2003, 11:15 PM   #1
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
Hey everyone, got a question for ya.

In the map I'm working on now, I have a global fog and several models from the multiplant pack, wich have transparent alpha leaves. The leaves, though, show up as jsut black in game, and don't fade away properly into the fog.

See what I mean?

Now you might notice that the tree model's trunk properly fades away int he distance, but none of the leaves do. Anyone have any ideas on how to fix this? The black plants look diseased, and you can see then all the way across the map, which is just ugly.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-19-2003, 11:37 PM   #2
reaper1576
 
reaper1576's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 448
what vid card you using i got a GF FX 5200 and i get that happening realy bad in JA im using the 45.33 drivers could be something to do with them


reaper1576 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-20-2003, 08:42 AM   #3
GothiX
Ocean Soul
 
GothiX's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Just a journey away
Posts: 1,906
Maybe JA solves this?

Nice map, btw.


GothiX is offline   you may: quote & reply,
Old 09-20-2003, 10:33 AM   #4
reaper1576
 
reaper1576's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 448
Quote:
Originally posted by gothicX
Maybe JA solves this?

Nice map, btw.
nope its worse for me gothic when your online ill send you a screen shot you can see how bad it is


reaper1576 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 07:14 PM   #5
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
No, it's not the vid card, other alpha shaders work fine. Anyone else? I want to get this to work...Those plants are annoying...


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 07:44 PM   #6
GothiX
Ocean Soul
 
GothiX's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Just a journey away
Posts: 1,906
Quote:
Originally posted by wedge2211
...other alpha shaders work fine...
Other tree models with them, too? Then it'd be a question of switching..


GothiX is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Plant models (alpha shaders) in fog

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:00 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.