lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Why the pull impale and pull slashs dont work in my game???
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-22-2003, 05:55 PM   #1
Syco_
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
Why the pull impale and pull slashs dont work in my game???

Im trying to do the pull impale move, but i kinda think that it doesnt exist !!! only in SP!!! In MP i couldnt do it, please some one help me, and why forcw heal is soo ****ing weak, drain is far more usefull, it could be better balanced...
Syco_ is offline   you may: quote & reply,
Old 09-23-2003, 03:01 AM   #2
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Whats a pull impale??? You pull ur enemy then slash?

its pull+mouse1.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2003, 02:47 AM   #3
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,316
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

I tested this myself, and according to the "Moves" section of the "Rules" (Help) portion of MP, the Pull Impale moves are not part of MP.

If they are in there, they must be locked off with a cheat... I've said the same thing about flip kicks.

I don't KNOW if they are in there, but what with all the stuff Raven has hidden with cvars, it's certainly possible. If not, perhaps a modder will put them into MP. But for now, the answer is no, sorry.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-26-2003, 06:34 AM   #4
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,316
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

Also, there are soooo many cvars you can use to tweak the game to your liking.

Heal and Drain too weak? Up the mana regeneration rate...

Sabers too weak? Up saberdamagescale.

Fists too boring? Turn on debugmelee!

Blocking not happening enough? Turn on sabertracefirst.

Etc... the console is your friend.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-26-2003, 06:54 AM   #5
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Force powers = My best friend.

NPCs in the game = My worse enemy




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > Why the pull impale and pull slashs dont work in my game???

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.